Nyhed

Hør Nikolaj Nørlunds album allerede nu

Det Naturlige udkommer først på lørdag, men du kan lytte til det her

Nikolaj Nørlund, der senest har prøvet kræfter som mentor i DR og Blachmans nye talentshow af samme navn, er nu klar til at udgive sit syvende dansksprogede studiealbum fra og med solodebuten "Navnløs" fra 1996. Efterfølgeren til 2012's "Alt Sammen, Lige Nu," der fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen under overskriften "Endnu et stilsikkert udspil fra den stadig henført syngende maestro."

Albummet er indspillet i Gula Studion i Malmö, og det udkommer lørdag den 29. marts. Allerede nu kan du dog lytte til hele albummet via WiMP nedenfor.

Nikolaj Nørlund gav koncert i en fyldt DR Koncertsal tilbage i september 2012, hvor hele 27 sange fra bagkataloget blev hevet frem. Her uddelte GAFFAs Henrik Tuxen fem ud af seks stjerner og skrev: "Det er svært at sidde tilbage med andet end respekt for den ukronede konge af dansk indie-rock, der torsdag aften leverede lidt af en koncert i DR Byens eksklusive rammer."


Albummet bliver fulgt op med en turné, der bringer Nørlund til følgende byer:

Torsdag den 1. maj - Aalborg, Studenterhuset

Fredag den 2. maj - Fredericia, Bruunske Pakhus


Lørdag den 3. maj - Sønderborg, Sønderborghus

Søndag den 4. maj - Vordingborg, Stars

Onsdag den 7. maj - Posten, Odense


Torsdag den 8. maj - Aarhus, VoxHall

Fredag den 9. maj - København, Pumpehuset

Billetter kan findes via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.


Nikolaj Nørlund indledte karrieren som sanger og sangskriver i bandet Trains And Boats And Planes, der udgav et minialbum i 1991 og to album i henholdsvis 1992 og 1993. Siden har han udgivet fem engelsksprogede album under aliaset Rhonda Harris, senest "The Rhonda Harris" i 2008 og nu syv album på dansk. Han har desuden arbejdet som producer for blandt andre Niels Skousen, Jens Unmack og senest Ulige Numre, ligesom han siden 2001 har drevet pladeselskabet Auditorium.

ANNONCE