Nyhed

Thorbjørn Risager tager på stor Europaturné med nyt album

Den erfarne blues-musiker udgiver ottende album og drager rundt i Europa

I september 2013 fik Thorbjørn Risager Band prisen "Årets Danske Bluesudgivelse" ved Danish Music Awards – Blues. Det var efter albummet "Dust & Scratches". Albummet fik i øvrigt 4 stjerner af GAFFAs anmelder og følgende kommentar med på vejen: "Thorbjørn Risager synger således som var det daggamle skægstubbe, der scratchede mikrofonen i den bragende flotte, tungt fejende kombination af blues, rock, soul, jazz og funk."

Til den kommende udgivelse, med den reflekterende titel "Too Many Roads",  er navnet blevet ændret fra Thorbjørn Risager Band til Thorbjørn Risager & The Black Tornado. "Vores band fungerer pissegodt. Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en professionel indstilling. Alle yder til fællesskabet, og alle har opgaver for at få det hele til at lykkes", fortæller Risager om bandet, der følger udgivelsen op med en turné til adskillige europæiske lande. Touren er allerede i gang – se turnéplanen her.

Thorbjørn Risager er nok mest kendt uden for blues-scenen som frontmand for et band til en række blå Nykredit-reklamer. Han har også fungeret som forsanger for Tom Waits-cover bandet Bone Machine. 


"Too Many Roads" bliver udgivet den 24. marts som et led i Thorbjørn Risager & The Black Tornados nylige pladekontrakt med Ruf Records.

ANNONCE