Nyhed

Fem nye navne til Giv til Gaza-støttekoncerten

Blandt andre Reptile Youth og Teitur er tilføjet støttekoncerten i Jazzhouse på søndag

Koncertarrangøren Beatbox Booking kan nu præsentere fem nye navne til den apolitiske støttekoncert Giv til Gaza i Jazzhouse i København søndag den 2. november, en koncert, som er stablet på benene på initiativ fra sangerinden og sangskriveren Majke Voss Romme, bedre kendt som Broken Twin. Indtægten fra koncerten går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp – direkte til organisationens indsats i kriseområderne i Gaza.

De fire nye navne er Teitur (billedet), Reptile Youth, Martin Ryum og Mouritz/Hørslev samt et hemmeligt navn, som er albumaktuelt og skamrost.

De øvrige optrædende er Jacob Bellens, Christian Hjelm, Jomi Massage, Michael Møller (moi Caprice, The Mountains), Kaspar Kaae (CODY), Broken Twin og The Lake (der åbner aftenen med et dj-sæt med blandt andet medlemmer af Efterklang). Alle vil hver give to-tre numre i nedbarberet, mere eller mindre akustisk opsætning.


Om koncerten fortæller Broken Twin:

"Når jeg åbner avisen, læser nyhederne fra Folkekirkens Nødhjælp eller på anden måde bliver konfronteret med de mange frygtelige konflikter, så bliver jeg enormt berørt. Jeg føler mig utroligt magtesløs, og jeg føler, at jeg bør hjælpe, hvor jeg kan. Da jeg er musiker, virkede en støttekoncert som den mest åbenlyse måde at hjælpe på."

Majke Voss Romme er overvældet over, hvor mange af kollegerne, der øjeblikkeligt meldte deres støtte: "Jeg er enormt glad for og rørt over, at så mange kolleger og venner har sagt ja til at være en del af koncerten. Det giver mig en følelse af at være en del af et større fællesskab, hvor alle ønsker det samme – at hjælpe ved at give af det, vi hver især kan. Jeg tror, det bliver en rørende og smuk aften. En aften, hvor det handler om at stå sammen og give noget til andre."


Voss Romme tilføjer desuden, at "det er vigtigt at påpege, at nødhjælp ikke kun er nødvendig, når krigene og kriserne er på deres højeste. Når nyhedsaktualiteten ophører, er der fortsat et enormt behov for hjælp og genopbygning".

Billetsalget er i gang gennem www.billetlugen.dk, og hele indtægten går som nævnt udbeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Gaza.

Varm op med Teiturs "Home":


 

 

 

ANNONCE