Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Udklædning og bizarre syn bliver der masser af denne weeekend, hvor Halloweenfesterne for alvor indtager dansegulvene. Find vej til de bedste her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Gratis fest mod tortur

På grund af Halloween er der masser af fester denne weekend, der på voksen vis dyrker det grusomme, det blodindsmurte og det vederstyggelige – men vi starter lige med torsdag og en fest, der gør det modsatte: Lulu Rouge, Donkey Sound feat. Pharfar og Outlandish er blandt navnene på scenen, når DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur afholder en gratis støttekoncert på Rådhuspladsen til fordel for omsorgssvigtede og voldsramte børn af torturofre. Det foregår fra 14 til 22. Herefter er der efterfest på klubben Sunday, hvor aftenens dj's (Phil Jones,Buda fra Lulu Rouge, Lou Van og Glitter Boys, donerer deres løn til det gode formål.

Hvad: Dignity Day
Hvor: Rådhuspladsen, København
Hvornår: Torsdag 30. oktober kl. 14 til 22
Hvordan: Facebook-link

Hvad: Dignity Day Afterparty
Hvor: Sunday Club Hvor: Lille Kongens Gade 16, Kbh. K.
Hvornår: Torsdag kl. 23 til 05
Hvordan: Facebook-link


Halloween på BoxenOg så til det blodige: En af Københavns mest traditionsrige Halloweenfester indtager Culture Box fredag nat, hvor Bezz Manson som den grumme værtinde inviterer indenfor i en ekstra mørklagt klub fyldt med grusom deco, blodrøde chilishots og andre ondskabsfuldheder. På mainfloor spiller Tim Andresen, Patrick Bateman og Bongo & Pusk psykotisk house, mens Malene Jung, Witzansky, Rexie Lex og Alexia D'Trixxx maler kælderen endnu mere blodrød end vanligt med house fra helvede. Som altid: Sjovest hvis udklædt.

Hvad: Halloween 2014 på Boxen
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K
Hvornår: Fredag fra kl. 23 (21 på White Box)
Hvordan: Facebook-link


Double double toil and trouble

En lige så traditionsrig Halloweenfest foregår på Prags Boulevard, hvor The Black Cat rykker ind med deres årlige EKSTRA sorte Halloweenfejring. Der er horror-psychobilly fra Hola Ghost og mørk rock fra Private Pact samt masser af goth, industrial, neofolk og mørk musik fra 80erne serveret af DJ Nat Inc, dj Orlandoplus Thomas fra Sex Beat og Pernille fra Black No. 1. Der er præmier til de bedst udklædte (årets tema er Wicked Witches).

Hvad: The Black Cat Halloween
Hvor: PB43, Prags Boulevard 43, Kbh. S.
Hvornår: Fredag kl. 21 til 05
Hvordan: Billetto-link


Skudt i house
Mere Halloween! Nu med døde indianere! Eller meget levende, alt efter hvordan man lige ser på det/får klædt sig ud. Housefesten TIPI fylder tre år, og det fejres med nogle ypperligt svedige bookninger: Madmotormiquel, Stefan Mint og Pascal Hetze kommer fra Tyskland og fyrer den af, suppleret af et live-sæt fra Strung Fellows. Udklædninger er meget velkomne: Kom som indianer, hest eller cowboy, kom død eller levende, eller kom bare skudt i house og med armen i vejret.

Hvad: TIPI fylder 3
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Fredag fra kl. 23.55
Hvordan: Facebook-linkComa-fest på hemmelig locationLørdag 1. november er Coma Club tilbage. Der er som altid stram dresscode i døren: Find på noget originalt. Jo mere vanvittigt og vovet det er, jo gladere bliver de i døren, og jo sjovere bliver din fest. Er det til gengæld ikke comatøst nok, bliver du ikke lukket ind – selvom du har billet (som kun kan købes i forsalg). Location er hemmelig, og den afsløres på dagen kl. 18 på comaclub.dk. Der er kun adgang mellem 22 og 24 – herefter lukkes dørene, så der kan festes igennem med sædvanlig løssluppenhed. Nattens dj's er bl.a. brasilianske dj MAM (forvent "Savanna Afro, Jungle Moombahton og Steppe Funk"), britiske Phil Mison og svenske Mika Snickars samt Kenneth Bager, Zimino, Tre'Mendez og Christian d'Or.

Hvad: Coma Club
Hvor: Hemmelig location
Hvornår: Lørdag 1. november
Hvordan: Billetter på billetto


Afsted til det tredje rum

Der bliver 100 procent sikkert danset igennem og lidt til på KB18 lørdag nat, hvor legendariske Der Dritte Raum kommer og fyrer op under det mest letantændelige dansegulv i byen. Ud over den tyske duo, som er et festfyrværkeri af musikglæde at se på, når de spiller, byder nattens lineup på Aeromatik, One Man Orchestra, Glen C og Roger Danish.

Hvad: Der Dritte Raum
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Lørdag 1. november kl. 23.55 til 08
Hvordan: 100 i døren, 80 i forsalg på Billetto


Soulet housefest i dagtimerne

Hvorfor skal festerne egentlig altid ligge om natten? Dagsfester er SÅ praktiske (og populære, især om sommeren). Men selvom det er november, kan man jo godt dyrke den gode idé. Det gør houseklubben Horse om Horse ved at invitere til fest fra 16 til 22, endda på en udpræget sommerlig location: Båden Kontikibar. Æresgæsten er chicagolegenden Sadar Bahar, der spiller et firetimers sæt. Family Man og Kristian Kjôller supplerer bag pulten. Der er både billig bar og mad på båden. Og kun plads til 130 gæster.

Hvad: Horse on Horse præsenterer Sadar Bahar
Hvor: Kontikibar, Takkelloftvej 1Z
Hvornår: Lørdag kl. 16 til 22
Hvordan: 100 kr. på billetto

ANNONCE