Nyhed

Se Oh Land og Huxi synge duet

Ikke nok med at de to synger, de er også udstyret med instrumenter – Huxi på guitar og Oh Land på keyboard

I denne uge er Huxi Bach vært på programmet Natholdet. Huxi valgte i går aftes at springe ud i sang og guitarspil akkompagneret af aftenens gæst, sangerinden Oh Land, som spiller på et bordeauxfarvet mini-keyboard i klippet længere nede. De får dog også hjælp fra en medarbejder bag Natholdet, som viser tegninger, der udmærket beskriver det, de synger undervejs.

De to synger hver især om deres liv, blandt andet hvor de kommer fra, og hvad de har oplevet i deres karriere. Og det tør siges, at Huxis oplevelser er lidt mere trivielle og inden for den danske landegrænse end Oh Lands. Det kommer måske heller ikke som den store overraskelse. 

Grin og latter er der også plads til, når de to udfører deres sang. Oh Land synger, at hun har været i Letterman (Late Show med David Letterman), hvorefter Huxi synger:


"Jeg var i 'Hvem er Hvem' (kort pause). Det er noget på TV2 Charlie".

Oh Land fremstammer spørgende: "Hvem er hvem vil være millionær?", hvor Huxi svarer med en gentagelase: "Nej nej, det er noget på TV2 Charlie". Og så bryder Oh Land ellers ud i latter.

Oh Land løftede for nyligt sløret for sin nyeste single "Head Up High" fra det kommende fjerde album "Earth Stick", som ventes at udkomme inden jul. Albummet er finansieret ved hjælp af donationer fra fans. Samtidig har hun annonceret symfonikoncerter i Helsingør og København fra den 11.-13. december.


Derudover er hun aktuel i programmet Voice Junior, hvor hun er med til at spotte unge sangtalenter, og der falder da tit en tåre eller to hos Oh Land, når hun skal vælge børnesangerne fra.

Se klippet med Huxi og Oh Land, hvor de synger duet. Kan Huxi følge med i Oh Lands skrappe tempo, når det gælder musikalske talenter?

ANNONCE