Nyhed

Ariana Grande nægter kendskab til nøgenbilleder

En anonym hacker har i weekenden offentliggjort helt eller delvist afklædte billeder, hvor den unge sangerinde Ariana Grande var blandt ofrene

En anonym hacker påstår at have tyvstjålet mere end 100 kendte kvinders private billeder og lagt dem på nettet. De to tidligere barnestjerner og nuværende sangerinder Ariana Grande (billedet) og Victoria Justice, blandt andet kendt fra Nickelodeon- og Disney-serier, er blot nogle af dem, som har fået offentliggjort private, afklædte fotos.

Udover at have fremvist nøgenbilleder til offentligt skue har hackeren delt en liste med over 100 kendte skuespillerinder og sangerinder, hvis intime fotos han har fået fingrene i. Forstået på den måde, at han ulovligt har fået adgang til billederne via deres iCloud-konti. Det skriver nyhedsbureaet Reuters.

ICloud er en onlinetjeneste udbudt af Apple til brug af iPhones, hvor billeder automatisk kommer online, efter de er taget. Der har været en sårbarhed i tjenesten, som har muliggjort, at hackeren har fået adgang til de private fotos, skriver Reuters.


Offentliggørelsen har igangsat ophidsede skriverier på de udsatte kvinders Twitter-profiler. Opslagene handler blandt andet om, at billederne er falske, og at folk skal skamme sig over at klikke ind på billederne. Ariana Grandes manager har ligeledes udtalt over for nyhedssitet mirror.co.uk, at billederne af hende er falske, og det samme har Victoria Justice. En talsmand for skuespilleren Jennifer Lawrence, blandt andet kendt fra "Hunger Games", har omvendt bekræftet billedernes ægthed og truet alle, der viser dem, med sagsanlæg.

Den anonyme hackers liste er lang, og de populære popstjerner Avril Lavigne og Rihanna er også at finde derpå. Personen bag hackingen er stadig uklar. Apple har ikke kommenteret sagen om tyverierne endnu.

Se musikvideoen til Ariana Grandes sang med den passende titel "Problem": 


 

 

ANNONCE