Nyhed

B-Real, Xzibit og Demrick indtager hovedstaden

Rapperen fra gruppen Cypress Hill gæster København med sine hårdtrappende følgesvende

Louis Freese med scenenavnet B-Real, som ved siden af sin rapkarriere i Cypress Hill har medvirket i forskellige film og andre projekter, allierer sig med Xzibit og Demrick i en fælleskoncert på dansk jord. De tre rappere, som sammen kalder sig Serial Killers, har hver for sig haft glorværdige musikalske karrierer. De optræder nu i samlet front og forener deres forskelligheder til et forhåbentlig helstøbt show 20. september i Store Vega i København.

Opvarmningen til seriemorderne leveres af Kaliber, KCL og Phase 5. Sidstnævnte medbringer en række hemmelige, men ikke helt ukendte kunstnere, som nok skal skrue op for varmen, inden Serial Killers indtager scenen.

B-Real er bedst kendt for sin tid i gruppen Cypress Hill, men har sideløbende haft gang i mange forskellige projekter. Inden han blev et stort navn i musikbranchen, havde han en hæsblæsende karriere som narkohandler og bandemedlem. B-Real lagde dog bande- og narkolivet på hylden, efter han i 1988 blev skudt i lungen. En episode, der godt illustrerer begrebet held i uheld.


Den uheldige skudepisode gav anledning til en revurdering af rapperens livsanskuelse, hvorefter han fandt rappen som livets ledestjerne. Et valg der velsignede musikbranchen med rapperens talent og gav B-Real muligheden for et liv uden kriminalitet.

B-Reals nasale stemme, kombineret med DJ Muggs karakteristiske beats og Sen Dogs rap, gjorde californiske Cypress Hill til nogle af de helt tunge drenge indenfor hiphop-verdenen. Trioen var den første latinamerikanske rapgruppe (flere af medlemmerne har nemlig rødder i Cuba og Mexico), der kunne bryste sig af at have platin og multi-platin-albums. De er ydermere den bedst sælgende latinamerikanske rapgruppe til dato. B-Real har indgået i et hav af forskellige konstellationer, men i skrivende stund fokuserer han på Serial Killers, sit tv-show og sit cannabisforetagende "Dr.Creenthumb".           

Billetter kan erhverves her


Varm op til koncerten med et af Cypress Hill' vildeste numre herunder:

ANNONCE