Nyhed

Hør ny sang med Snoop Dogg og Pharrell i hashreklame

Det hitskabende makkerpar virker klar til at fyre op under endnu et samarbejde

De efterhånden aldrende rappere Snoop Dogg og Pharrell løfter sløret for en ny sang i en sneak peek video på YouTube. I videoen er den nye sang ikke det eneste, der er i fokus, da Snoop Dogg på snedig vis kombinerer præsentationen af sangen med at reklamere for cannabis. Se videoen nederst på siden.

Snoop Dogg, Snoop Lion, Snoopzilla, eller skal man kalde ham Todd, synger i videoen med på en uudgivet sang, samtidig med at han stolt eksponerer seeren for fænomenet "Moonrocks".

"Moonrocks", som direkte oversat betyder månesten, er hvad vi kender som hash, cannabis, ganja, weed, marijuana eller joints. Denne joint er dog en kombination af hash, hasholie og kief, hvor sidstnævnte indeholder en utrolig høj koncentration af psykoaktive cannabinoider. Snoop Dogg ruller en "moonrock", mens hans nyeste samarbejde med Pharrell spiller i baggrunden, hvortil han synger: "når lynet rammer dig, så ved du det!", hvorefter han peger på glasset med joints og gentager sætningen til kammeraet.

Herefter runder han sneakpeeket af med at sige: "Nu ikke mere musik… jeres røv fik lige halvandet vers." I videoen sidder den amerikanske rapper Kurupt ved siden af Snoop Dogg og førstnævnte er ophavsmanden til produktet, der påvirker belønningssystemet i hjernen. 

På trods af den mere eller mindre skjulte reklame for hash, kan man ikke andet end at glæde sig til at se, hvad det nye samarbejde udmønter sig i. Snoop Dogg og Pharrell Williams har tidligere skabt verdenshit sammen i form af "Drop It Like It's Hot" og "Beautiful" og rygterne går på at Snoop Dogg vil offentliggøre et spritnyt album i 2015.

Om Snoop Dogg starter sin egen hashvirksomhed i mellemtiden er ikke til at sige, men af videoerne herunder fremgår det tydeligt, at superrapperen er meget glad for det nye produkt. I Californien, hvor Snoop Dogg kommer fra, er det ikke længere ulovligt at besidde hash til eget forbrug i små mængder, men videresalg er stadig ulovligt. Dog ikke, hvis det er til medicinsk brug. 

I videoen herunder ryger Snoop Dogg "moonrock" og er tydeligt påvirket mens han forsøger at reklamere for produktet. Kokken bag det nye produkt, Korupt, er også med i videoen og virker også en anelse lalleglad.

p>

ANNONCE