Nyhed

AC/DC's trommeslager erklærer sig skyldig

Phil Rudd har i retten i New Zealand ændret sine erklæringer

Den tidligere trommeslager for AC/DC, Phil Rudd (bagest på foto), har i retten i New Zealand, tirsdag morgen lokal tid, erklæret sig skyldig i narkobesiddelse og dødstrusler. Balladen startede tilbage i november sidste år, hvor Rudd blev arresteret og sigtet for mordplaner og besiddelse af metamfetamin og cannabis, men sidenhen er anklagerne om mordplaner frafaldet og ændret til dødstrusler. Dengang nægtede han sig skyldig i alle sigtelserne.  

I retten forblev Rudd stille efter havde ændret sin erklæring og ønskede efterfølgende ikke at udtale sig til medierne. Dog har hans advokat, Craig Tuck, udtalt, at de var interesseret i at sikre sig, at begge sider af sagen blev belyst og tilføjede: "Phil er meget interesseret i, hvordan medierne håndterer det."

Rudd havde ellers tidligere svoret på at vende tilbage til AC/DC, men på grund af hans bizzarre opførsel i studiet og den nuværende retssag har bandet dog valgt at hive fat i Chris Slade, der tidligere har fungeret som trommeslager for AC/DC, og som var med til at indspille studiealbummene "The Razors Edge" fra 1990 og "Big Gun" fra 1993.


Phil Rudd forbliver trods sine erklæringer på fri fod mod kaution indtil den 26. juni, hvor han vil modtage sin straf.  

ANNONCE