Nyhed

Avril Lavigne fortæller om alvorlig sygdom

Sangerinden fortæller, hvorfor hun har været underdrejet i den senere tid

Avril Lavigne fortæller nu i et interview med People om den alvorlige sygdom, hun har haft, og som hun tidligere har talt om kort på de sociale medier. Hun har været ramt af Borreliose, som forårsages af Borrelia-bakterier, især ved insektbid.

I foråret 2014 var lægerne ikke sikre på, hvad der var årsagen til Lavignes svigtende helbred, men selve diagnosen om sygdommen kom i oktober 2014 efter hendes tur til Las Vegas, hvor hun ikke følte, at hun var sig selv, og som resultat var hun sengeliggende i flere måneder.

Hun har siden diagnosen fået det bedre hjemme i Orlando, hvor hun bor sammen med sin mand Chad Krueger, forsangeren fra det canadiske rockband Nickelback, som, når han ikke har været på turne med sit band, har taget sig af hende. Nu har hun efter eget udsagn fået det "80 procent bedre", men processen har bestemt ikke været let for hende at komme igennem.


Tilbage i december takkede Lavigne sine fans for at komme med lykønskinger om god bedring oven på sygdommen, og hun skrev, at det var hendes fans, som var med til at helbrede hendes sygdom mentalt for hende. Sangerinden har senere i denne måned ny musik ude med nummeret "Fly", som fungerer som titelsang til de paraolympiske lege i år 2015.

ANNONCE