Nyhed

Distortion Club inviterer publikum til fest i P-kælder

Distortion Club vil have dig med til hiphop-fest og tysk fødselsdag i parkeringskælder under Langebro

Den vilde Distortion-tid rammer snart København, og efter musikfesterne onsdag den 3. juni og torsdag den 4. juni inviterer Distortion Club nu til efterfest i en nedlagt parkeringskælder under Langebro. Onsdag er der svensk hiphop og amerikansk techno på tapetet, mens der er tale om intet mindre end en fødselsdagsfest torsdag. 

Distortion Club er et samarbejde mellem spillestederne Jazzhouse, Pumpehuset, Global, Rust og Culture Box, som alle præsenterer et solidt line-up under dette års Distortion. Nu er spillestederne altså også klar til at levere vaskeægte warehouse-fester omgivet af beton i en p-kælder. 

Onsdag den 3. juni


Den 3. juni er der lagt op til fest med svenske Yung Lean & Sad Boys. Yung Lean er en ung svensk rapper fra 1996, som bevæger sig rundt i et univers af referencer til popkultur i form af Digimon, Space Jam, Nintendo64, Mindcraft, Transformers, Pokemon og så videre. Yung Lean og hans Sad Boys mandskab arbejder med rap af freeform tradition, med en asymmetrisk og broget kreativitet i centrum.

Ud over det svenske indtog kommer der også amerikansk besøg til festen. Sherad Ingram, der går under navnet Dj Stingray, har markeret sig stærkt på technoscenen de sidste 20 år. Dj'en fra Detroit vil uden tvivl forsøge at skabe et dansegulv af heftig kaliber.

Torsdag den 4. juni


Med temaet "the club sound of Berlin" fejrer det berlinske pladeselskab Boys Noize Records deres 10 års fødselsdag rundt i hele hele verden. Boys Noize (DE), Djedjotronic (FR) og Housemeister (DE) er mere præcist taget på turné i udvalgte storbyer, blandt andet Miami, Paris og London, og under Distortion lægger de også vejen forbi København.

Alexander Ridha, bedre kendt som Boys Noize (billedet), har arbejdet med elektronisk musik i over halvdelen af sit liv og har etableret sig som en af de mest fremtrædende mænd bag pulten. Han har kort fortalt spillet på verdens største scener, sammen med de største navne inden for sin genre. Franske Djedjotronic var blot ni år, da han første gang blev præsenteret for elektronisk musik og brugte som lille det meste af sin tid på at spille tilfældige melodier med sin Casio-synthesizer. Han er vokset en hel del siden da og står parat til at give koncert med sine kolleger fra Boys Noize Records Crew torsdag den 4. juni. Tyske Housemeister er også med i programmet og medbringer techno-beats til festen. Han har produceret mere end 30 vinylplader, fem album i fuldlængde - og nå ja, så har han turneret i over 50 lande. Britiske Jackmaster bidrager også til til festen og er kendt for at overraske med sine sæt hver eneste gang, når han jonglerer rundt med blandt andet disco, techno og house. 


Efterfesterne foregår på Puggaardsgade 21 (under Langebro), og du kan finde billetter lige her. Distortion løber af stablen den 3.-7. juni, og du kan se programmet via den officielle hjemmeside og købe billetter via GAFFA Live.  

 

 


 

 

 


ANNONCE