Nyhed

Judas Priest udgiver egen kaffe

For at fejre 35 års jubilæet på det klassiske album British Steel har metalgiganterne allieret sig med en kaffebutik

To af metalmusikkens største temaer, styrke og mørke, forenes nu i Judas Priests seneste foretagende: Deres eget kaffemærke. Det skriver Rolling Stone Magazine.

For at fejre 35 års jubilæet for deres klassiske album, "British Steel", har de selvudråbte Metal Gods slået sig sammen med Dark Matter Coffee i Chicago for at lave deres egen limited-edition "Britsh Steel-blend". 

Det er muligt at forudbestille kaffen, som er lavet på to forskellige bønner importeret direkte fra El Salvador til butikken i Chicago. Oven i handlen får man nummeret "Grinder" fra "British Steel", samt metalfædrenes seneste sang "Snakebite", på et kassettebånd - en såkaldt cassingle. Den sidstnævnte var at finde på en bonus disc til deres seneste udspil, "Redeemer of Souls". Kaffen rammer officielt gaden den 14. april, og så kan Judas Priest ellers tilslutte sig Aerosmith, Megadeth, Anthrax, Queensrÿche, Kiss, Rob Zomibe og Zakk Wylde i at have deres egen kaffe.

Ifølge GAFFAs musikanmelder Keld Rud var der lidt rust at spore i det britiske metal på Judas Priests udspil, "Redeemer of Souls", der udkom sidste år. Han kvitterede med tre stjerner under den sigende overskrift: "Let rust i britisk maskineri."

Om kaffen er så stærk, at du er Living After Midnight, melder salgstalen ikke noget om, men du kan tjekke kaffen ud her.

ANNONCE