Nyhed

Justin Bieber smidt ud af Coachella-festivalen

Sangeren blev holdt i jerngreb og smidt ud under Drake-koncert

Det går op og ned for den unge Justin Bieber. Dog gik det mest ned i den forgangne weekend. 

Musikmediet Billboard skriver nemlig, at sangeren søndag aften blev taget i et jerngreb af en sikkerhedsvagt og smidt ud af festivalen Coachella under koncerten fra Drake, der sluttede ugens festival af.

Popstjernen skulle være blevet nægtet adgang til artist-indgangen ved festivalen under Drake-koncerten. Selvom Bieber og hans følge havde de rigtige festivalarmbånd på, afviste de sikkerhedsansvarlige at give dem adgang på grund af manglende kapacitet. Justin Bieber begyndte efterfølgende at skændes med sikkerhedsvagterne, da han ikke mente at kunne stille sig ned og se koncerten sammen med det normale publikum, fordi fans i så fald ville overfalde ham på den ene eller anden måde.

En Coachella-ansat valgte at prøve at få sangeren gennem sikkerhedsforanstaltningerne alligevel, men det resulterede i, at en Coachella-sikkerhedsvagt tog ham i jerngreb og bad ham forlade festivalen helt og aldeles. Bieber skulle have forladt koncerten frivilligt, og holdet bag ham overvejer nu at lægge sag an mod Coachella. 

Coachella-festivalen fandt sted i Coachella Valley i den californiske ørken i den forgangne weekend, og hele programmet bliver gentaget næste weekend, 17.-19. april. Du kan følge festivalens livestreaming lige her, og der er rigeligt at glæde sig til. I næste weekend kan du nemlig opleve navne som Jack White, Tame Impala samt Roskilde-aktuelle Florence + the Machine og St. Vincent. 

 

 

ANNONCE