Nyhed

Kom på virtuel tour i Abbey Road-studierne

Har du altid godt kunnet tænke dig en tur i de mytiske lokaler? Nu kan du få at kig indenfor og blandt andre opleve Oasis indspille Dig Out Your Soul.

Kunne du tænke dig at træde ind i de legendariske Abbey Road-studier, hvor alle de store navne har indspillet, lige nu? Det kan rent faktisk lade sig gøre. Virtuelt i hvert fald. 

Google har i samarbejde med Abbey Road kreeret en virtuel rundvisning i de mytiske London-studier, hvor der er interaktive godbidder fra musikhistorien undervejs. 

Abbey Road består af tre studier, og rundturen giver dig mulighed for at opleve nogle af de indspilninger, der har været i de enkelte rum. I studie to kan du eksempelvis få lov at skrue på knapperne bag pulten eller se Oasis indspille "Dig Out Your Soul". Studie tre byder på en duet mellem Tony Bennett og Amy Winehouse, en indspilning med popidolet Sam Smith med mere.


Studierne er især kendt for at være stedet, hvor Beatles indspillede, men også Pink Floyds "Dark Side of the Moon", Radioheads "The Bends", Dizzy Mizz Lizzys "Rotator" og mange flere er indspillet her.

Kom med indenfor, lige her.

ANNONCE