Nyhed

Mejlgade for Mangfoldighed er tilbage

Aarhus-gadefesten vender stærkt tilbage i næste måned – med hjælp fra blandt andet NorthSide

Sidste år måtte Mejlgade for Mangfoldighed aflyse gadefesten, til stor skuffelse for mange gæster og fans, men nu er holdet bag begivenheden klar igen og har i den forbindelse følgende meddelelse:

"Der var skuffelse i luften, da Mejlgade for Mangfoldighed sidste år blev nødt til at aflyse. Økonomien var udfordret og sikkerhedsplanerne havde svært ved at følge med arrangementets store vækst, og Aarhus' største gadefest gik op i røg.

Men nu er det en stor glæde at kunne annoncere, at Mejlgade for Mangfoldighed genopstår fra asken. På nye hænder og på en ny facon med mere fokus på at inddrage samarbejdspartnere fra byens vækstlag og kulturinstitutioner bliver Mejlgade d. 16 maj i år omdannet til en showcase af alt det bedste, Aarhus har at byde på."

"Vi fokuserer i år på at få en masse af byens lokale aktører til at stå for indholdet af festen. Vi har stort set ikke planlagt noget selv, men har inviteret en masse af byens dejlige kulturfolk til at lege med," siger Levi Dørken, der sammen med kaospilot og iværksætter Frederik Svinth er projektleder på årets Mejlgade for Mangfoldighed.

Af lokale samarbejdspartnere kan nævnes NorthSide, Aarhus Fremad, Sound of Aarhus, Raum Eins, Bureau Detours, Højt Til Loftet, Vink, Litterær Lounge, Culture Works med flere. De skal blandt andet stå for at finde kunstnere til de tre scener og levere indhold og faciliteter til dagen.

"I år vil vi særligt fokusere på spontaniteten og på at inddrage gæsterne i at være med til at skabe festen frem for at invitere etablerede navne, som skal trække folk til. Indholdsmæssigt vil fokus ligge på små overraskende oplevelser frem for store events. Forvent spontane pop-up arrangementer, nye lokale kunstnere og forskellige surprise-aktiviteter i løbet af den 12 timer lange festdag," siger Levi Dørken.

Hold dig opdateret ved at følge Mejlgade for Mangfoldighed på Facebook.

ANNONCE