Nyhed

Playliste: Hør de 10 mest streamede NorthSide-kunstnere

Varm op med de 10 mest afspillede sange fra NorthSide-kunstnerne

Det er artisterne bag nogle af de numre, vi har streamet allermest, der til sommer dukker op på de danske festivaler. I 2014 rundede britiske Calvin Harris 1 milliard afspilninger på Spotify, og da året løb ud, var han den 9. mest spillede artist i Danmark og den fjerde mest spillede globalt. Han spiller til sommer på Tinderbox i Odense.

Sam Smiths album "In The Lonely Hour" var sidste år det næstmest streamede album i verden og nummer tre i Danmark. Sam Smith spiller til sommer på NorthSide i Aarhus. Og så kan det da godt være, at ingen danske festivaler har haft held til at indfange det hotteste navn af alle – britiske Ed Sheeran.

GAFFA har herunder samlet en top-10 over de mest streamede Spotify-hits, du kan opleve på NorthSide 12-14.juni. Hør sangene nedenfor på Spotify og WiMP.


10. Parov Stelar Band – All Night

Med 18,1 millioner afspilninger er "All Night" største hit fra Parov Stelar Band, der spiller på NorthSide lørdag.

9. Wu-Tang Clan – C.R.E.A.M.


Meget er sagt og skrevet om det amerikanske hiphop-kollektiv. Målt på Spotify-stream er C.R.E.A.M. deres største hit med 18,2 millioner afspilninger. Hør den fredag på festivalen.

8. Years & Years – King

24 millioner gange er "King" afspillet på Spotify. Hør den og Years & Years søndag.


7. Incubus – Drive

Incubus har mange år og flere hits bag sig, men "Drive" er med 33 millioner afspilninger mest populær. Incubus spiller fredag.

6. Ben Howard – Keep Your Head Up


44 millioner gange har vi lyttet til "Keep Your Head Up". Ben Howard spiller på Northside søndag.

5. The Black Keys – Lonely Boy

Festivalen kalder The Black Keys årets scoop og understreger, at de i årevis har været publikum mest ønskede hovednavn. Amerikanernes største hit på Spotify er "Lonely Boy" med 55 millioner afspilninger. The Black Keys spiller søndag.


4. José Gonzalez – Heartbeats

Du vil straks genkende guitarspillet og med en fortid som blandt andet reklamesoundtrack har "Heartbeats" nået 70,5 millioner afspilninger. Svenskeren spiller fredag.

3. Alt-J – Breeze Blocks


Blandt flere solide hits er Breeze Blocks med 77 millioner afspilninger topscoreren fra Alt-J, der kan opleves fredag på Northside.

2. George Ezra (billedet) – Budapest

Langt foran forfølgerfeltet findes George Ezras karakteristiske vokal, der er mest lyttet på Budapest med 136 millioner afspilninger. George Ezra spiller søndag.


1. Sam Smith – Stay With Me

Albummet "In The Lonely Hour" var sidste år det næstmest streamede album i verden med singler som "I'm Not The Only One", der har nået 157 millioner afspilninger. Stærkest blandt balladerne er dog "Stay With Me" med 294 millioner. Sam Smith spiller fredag.

Se GAFFAs store artikelsamling om NorthSide med blandt andet guide til både kendte og mindre navne og meget mere lige her

ANNONCE