Nyhed

Se energisk Lars Ulrich gæste Royal Blood på scenen

Lars Ulrich giver trommerne tæsk, mens Royal Blood-medlem stagediver

Rockbandet Royal Blood optrådte i San Fransisco i forgårs, og her fik de fornemt dansk besøg på scenen. Den britiske duo gav koncert på spillestedet Slim's, og her havde de inviteret Lars Ulrich fra Metallica til at gribe trommestikkerne til nummeret "Out of the Black" fra debutalbummet "Royal Blood". Det blev til en energisk omgang rock fra drengene på scenen, som også inkluderede stagediving fra Royal Bloods trommeslager Ben Thatcher. 

Royal Blood mødte Lars Ulrich første gang, da han besøgte en af deres koncerter i september - også i San Francisco. Her udspillede der sig en mærkelig historie, da Lars Ulrich efter koncerten tog Royal Blood med ind i det hus, hvor 90'er-filmen "Mrs. Doubtfire" blev indspillet. Efter den skæve oplevelse var Royal Blood nødt til at dele den med verden på Twitter: "I aften tog en sjov drejning. Lars @Metallica tog os med hen til Mrs. Doubtfires hus".

Det britiske band udgav deres debutalbum i 2014, og det blev tildelt tre stjerner af GAFFAs anmelder. I anmeldelsens overskrift lyder det: "Guitarrock uden guitar - virker det?" Det gjorde det i hvert fald på publikum, da Royal Blood spillede sammen med Lars Ulrich i onsdags.  

Du kan se livevideoen via YouTube lige her: 

ANNONCE