Nyhed

Se Scarlet Pleasure-video med letpåklædte damer

Der er garanti for halvfemser-hår og boyband-moves i videoen til de danske drenges nye single

Scarlet Pleasure-drengene, Emil, Joachim og Alexander, har for tiden rigelig medvind herhjemme. Og nu også helt bogstaveligt talt i den nye sort/hvid-video til singlen "Heat", hvor der er godt med vind i halvfemser-håret, gang i røgmaskinen, letpåklædte dansende damer og masser af boyband-koreografi.

"Heat", der er mixet af Michael Jacksons tidligere faste producer og mixer Jean-Marie Horvat, har masser af referencer til 90'erne og ikke mindst Michael Jackson, der sendes en kærlig tanke, når drengene efterligner det afdøde idols karakteristiske "skridt-move".

Kan du ikke lade være et tænke Nik & Jay i deres yngre dage, når du ser videoen, er der noget om snakken. "Heat" er nemlig instrueret af Christophe DolceRocca, der tidligere har instrueret musikvideoer for danske navne som Nik & Jay, Tim Christensen med flere.

De fremadstormende r'n'b-drenge har foreløbig kun udgivet debut-ep'en "Mirage" fra september 2014, der af GAFFAs Malena Salvado fik 4 stjerner med ordene: "Varme vibes og funky solstråler fra Venice til Valby og tilbage igen", men mon ikke der er mere i vente. For tiden er de rundt og skrue op for temperaturen på landets spillesteder, og GAFFA har dem med på listen over påskens 11 essentielle koncerter.

ANNONCE