Nyhed

Obama vil ikke tvinge Kanye til album-udgivelse trods underskrift-indsamling

Det Hvide Hus har lukket underskriftindsamlingen

Kanye West-fans er en handlekraftig force. Det viste de, da de i går rejste en underskriftindsamling, der i løbet af få timer fik indsamlet tæt på 100.000 underskrifter, der skulle få Barack Obama-administrationen til at tvinge Kanye West til at udgive sit syvende album, indtil videre betitlet "SWISH", den 21. august. Men selv samme eftermiddag blev insamlingen lukket ned af Det Hvide Hus. Det skriver Billboard. 

"Kanye West har ladet os vente alt for længe," lød det i underskriftindsamlingen. "Vi har ikke fået en ny single i måneder. Præsidenten burde beordre Ye til at udsende albummet den 21. august, som hans producer Mike Dean har pirret folk med."

På trods af underskriftindsamlingens påstand har producer Mike Dean aldrig officielt udtalt sig om udgivelsesdatoen for "SWISH". Han har imidlertid udtalt i et interview med netmediet Montreality, at "(...)det er færdigt, når Kanye siger, at det er færdigt."


Det Hvide Hus' afstemningssite "We The People" bebuder, at Obama-administrationen skal besvare alle underskriftindsamlinger, der har fået over 100.000 signaturer inden for 30 dage. Aktionen for at få SWISH på gaden fik dog aldrig chancen for at nå i mål, da Det Hvide Hus selv samme eftermiddag lukkede insdamlingen under påskud om, at den var i uoverensstemmelse med "We The People"s betingelser for deltagelse. 

Mon ikke Det Hvide Hus gættede, at det ville være et "lost cause" for præsidenten, hvis først Kanye-fansne fik 100.000 underskrifter og dermed legitimeret sin forespørgsel.

Det er fem måneder siden, at Kanye udsendte sidstesinglen "All Day" fra albummet "Yeezus". Lyt til den her, mens vi tålmodigt afventer rapperens næste udspil. 

ANNONCE