Nyhed

Anastacia til Esbjerg Rock Festival

En af 00'ernes helt store popstemmer gæster den vestjyske festival

Esbjerg Rock Festival, der finder sted 3.-4. juni, har offentliggjort, at pop-divaen Anastacia kommer på sommerens festival. Anastacia storhittede i starten af årtusindet med "I'm Outta Love", "Not That Kind" og "Paid My Dues", der slog hende fast som en af 00'ernes helt store kvindelige artister med sin karakteristiske rå og kraftfulde rockstemme. 

Den amerikanske sangerinde har i de senere år været plaget af svigtende helbred. Først blev hun ramt af Crohns Sygdom, og så sent som forrige år måtte hun gennemgå en omfattende operation for brystkræft - som hun vel at mærke var blevet ramt af for anden gang. Den varmblodede sangerinde er dog ikke sådan at slå ud, og sidste år udkom hendes femte album, "Resurrection", der var hendes første album med originalt materiale i fem år. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder

På festivalen kan man også opleve navne som Andy Bell fra Erasure, Culture Beat, Drömhus, Krebsfalch, Love Shop, Johnny Madsen, Richard Marx, Mike + the Mechanics, Sash! og Vengaboys. 


Billetter kan købes på festivalens hjemmeside.

Lyt til førstesinglen fra sidste års "Resurrection":


ANNONCE