Nyhed

Guide: Her skal du feste i julen

Land og rige rejses rundt, og julemaden bliver uden forbehold hældt i svælget. Alt er som det plejer at være, men når juletræet er brændt ned og gavebåndet klippet itu, skal dette fejres på de danske dansegulve.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Verrüchte glögglicheit


Allerede to dage inden jul inviterer Train til et brag af et jule-extravanganza, når en række af landets ypperste festaber samles under samme tag. Trods arrangementets ellers så passende og julede navn Gløgglich, er det nok mere fadøl og den slags, der vil holder gæsterne i gang, når blandt andre Karl William (GAFFA-Prisvinder af Årets Danske Mandlige Kunstner) og Emil Stabil (GAFFA-Prisvinder af Årets Nye Danske Navn) tænder op under julegryden, inden julefreden for alvor lader sig sænke i Aarhus og resten af landet. Læs mere om programmet her.

Hvad: Gløgglich Homecoming Fest 2015

Hvor: Train, Toldbodgade 5, Aarhus C


Hvornår: 22. december fra kl. 22.00

Hvordan: Officielt billetsalg


 

Glædelig baghjul fra Slagteriet

Julen betyder naturligvis gamle, kendte ansigter hjemvendt fra nær og fjern. Det vælger den midtfynske natklub Slagteriet i Odense at omfavne, når de første og anden juledag inviterer til elektronisk julestue. Både unge og gamle odenseanere vil ses samlet imellem Slagteriets vægge, hvor konceptet går ud på at få så mange dj's som muligt til at optræde for hinanden. I øvrigt går alt overskud fra arrangementet til en lokal institution, der har med unge udsatte at gøre. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at liste afsted fra familiebesøget og julefrokosten, og smide en håndfuld guldmønter over disken.


Hvad: Baghjul 2015

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 25.–26. december fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 

Lokal elektro-succes vender hjem


Ida Daugaard er blandt de største og mest succesfulde dj's fra Aarhus nogensinde. Nu boende i Berlin har Ida Daugaard besøgt alverdens prominente festivaler, hvor hun gang på gang har fyret godt op for festen, og første juledag vender hun så tilbage til byen, hvor de hele startede. Sammen med CPH Deep banker makkerparret op for en kæmpe fest på den aarhusianske natklub Double Rainbow, så du kan danse juleflæsket væk til nogle lækre rytmer.

Hvad: Ida Daugaard + CPH Deep

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C


Hvornår: 25. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Elektronisk stjernefrø rammer O-town

Det er ikke kun på Slagteriet, hvor der tændes op under julehalballet. Den lokale natklub The Gym har første juledag inviteret ingen ringere end TooManyLeftHands op bag lydsystemet, hvor de derfra vil trykke tunge og dansable rytmer ud gennem højtalerne. TooManyLeftHands optrådte i øvrigt ved årets Tinderbox, og er af flere blevet spået som et Danmarks mest markante elektroniske stjernefrø.


Hvad: TooManyLeftHands / 1. Juledag

Hvor: The Gym, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 25. december fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


DNA genforenes igen

For trettende år i træk byder Kupé og Train indenfor til DNA Reunion på det aarhusianske spillested og natklub. Du får mulighed for at feste, som var det 1999, når der fyres op for gamle r&b- og hiphop-klassikere leveret af lokale dj's.

Hvad: DNA Reunion #13


Hvor: Train, Toldbodgade 5, Aarhus C

Hvornår: 25. december fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

Skønsyngende dansefest på Underbar

Der er rigeligt at tage sig til i julen. Foruden alverdens familiebesøg og overdådige julemåltide, inviterer det københavnske spillested og natklub Underbar til et arrangement med to kvinder, der måske er værd at holde øje med. Bag navnet Fjer befinder danske Maja Barløse, som efter et længere besøg i New York begyndte at trylle med de elektroniske lyde og hendes betagende vokal. Følgeskabet består af sangerinden Lærke Emilie samt elektronikerne Jason Rivera og Alonso Gonzalez.


Hvad: Underbar: Fjer (Live)

Hvor: Underbar, Vandkunsten 5, Kbh. K

Hvornår: 26. december fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 


Pompøst juleshow på Vestergade

Der er dømt varme julerytmer på det aarhusianske spillested Ny V58, når der fyres op for årets reggae og dancehall-fest. Blandt andre det danske dancehall-koryfæ Pharfar vil være at finde bag lydpulten, hvor han vil stå og vende plader, som sender varme og dansable rytmer ud på det intime dansegulv.

Hvad: Shakka Mie Makkaa's Xmas Extravaganza Party


Hvor: Ny V58, Vestergade 58, Aarhus C

Hvornår: 26. december fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 


København skal ikke forbigås


Det er ikke kun Aarhus, der lader sig besøge af den efterhånden omdiskuterede Emil Stabil. Anden juledag lægger manden, der allerede er is, vejen forbi den københavnske natklub Jupiter Club, hvor Emil Stabil med sikkerhed vil levere en højenergisk optræden. Derudover huser Jupiter Club Abercrombie & Fitchs årlige julefrokost, så ud over unge fyre i smarte solbriller og joggingsæt vil der være en overflod af mavemuskler og lange stænger, så alle vi andre kan få rigtig dårlig samvittighed over, hvor god julen i år har været ved os.

Hvad: Jupiter Club: Emil Stabil // Live

Hvor: Jupiter Club, Købmagergade 26, Kbh. K


Hvornår: 26. december fra kl. 23.30

Hvordan: Facebook-event


 

Rund julen af med Sort Julebal

Traditionen tro inviterer den omdiskuterede og dekadente natklub Sunday Club i København til Sort Julebal for syvende år træk. Det er et oprør mod familieidyllen og de kvalmende mængder brun sovs, vi har hældt i svælget i julen, og det skal naturligvis skyldes ned med sort alkohol og snapse-ånde-kissemisse. Bag lydbilledet findes blandt andre TooManyLeftHands x Emil Lange samt Sugarbois, som vil sørge for rytmerne til årets nok mest blasfemiske julefest.


Hvad: Sort Julebal

Hvor: Sunday Club, Lille Kongensgade 16, Kbh. K

Hvornår: 26. december fra kl. 23.30


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE