Nyhed

Hør Execs nye sang i intens live-video

Se videoen, hvor Troels Abrahamsens Life Is A Liquid får premiere i stemningsfyldte omgivelser på Bremen Teater

I september måned løftede Troels Abrahamsen sløret for to års arbejde med soloprojektet Exec, som han skød i gang til CPH:DOX med sin første live-optræden i det nye navn. Her premierede han også nummer to single, den reflekterende og dybe "Life is a Liquid", der nu udkommer sammen med videooptagelserne fra den intense live-optræden på Bremen Teater.

Om sangen forklarer Abrahamsen:

"Jeg ser de to strømme i teksten som et billede på den voldsomme tvivl, som jeg tror, alle mennesker oplever på forskellige tidspunkter og områder i deres liv. Vi er på en eller anden måde fanget i en evig konflikt mellem det ydre liv, handlingen, og det indre liv, tanken. Det ydre liv beskæftiger sig med kontrol, overlagthed og det næste sekund, mens det indre liv kredser om følelser, drifter og nuet. Begge strømme er nødvendige, for at man kan eksistere på en meningsfyldt måde – tager den ene over, bliver man et ekstremt væsen. Hvis konflikten og tvivlen er et grundvilkår, så må det være manifestationen, der er det væsentlige. Altså hvordan du realiserer dit indre liv i dit ydre liv."

"Life Is A Liquid" følger efter den første single, "The Explanatory Gap", som udkom i november. Begge sange vil være at finde på debutalbummet "The Limber Real", der udkommer den 12. februar. 

Troels Abrahamsen er en kamæleon af en mand, der flere gange har genopfundet sin musikalske identitet. Mest kendt er han nok som frontmand i Veto, men han har også udsendt musik under navnet SuperTroels og slet og ret bare Troels Abrahamsen.

Modsat hans hidtidige elektroniske projekter adskiller Exec sig ved at være analogt. Musikken er blevet barberet ned til et enkelt klaver til at akkompagnere Abrahamsens vokal i forsøget på at indfange det helt rigtig soniske univers og gøre musikken så organisk som muligt. 

Lyt til den smukke "Life Is A Liquid" herunder:

ANNONCE