Nyhed

Se Eagles of Death Metals følelsesladede gensyn med Bataclan

Det amerikanske band havde et tårevædet første besøg på det franske spillested efter sidste måneds terrorangreb

Den 13. november i år blev hele Paris og i særdeleshed spillestedet Bataclan udsat for et omfattende terrorangreb, der kostede i alt 130 mennesker livet, heraf 89 på Bataclan. Det var det amerikanske band Eagles of Death Metal, der stod på Bataclans plakat den aften, men heldigvis for bandet nåede de i sikkerhed uden at blive ramt af skud. I går vendte Eagles of Death Metal så tilbage til Paris, hvor et tydeligt berørt band blev mødt af en mur af blomster og kondolencer ved Bataclan. Se en video af episoden nederst.

I forbindelse med Eagles of Death Metals tilbagevenden til Paris gæstede gruppen også U2's koncert i byen, hvor de to grupper optrådte med et par numre sammen. Netop U2 aflyste i kølvandet på terrorangrebene deres koncerter i Paris, og det var derfor to berørte bands, der sammen var på scenen. Dagen efter brugte Eagles of Death Metal på at besøge Bataclan.

Efter optrædenen med U2 delte Eagles of Death Metal en opdatering på Facebook, hvor de ud over at takke U2 skrev: "See you in February, Paris". Det tyder dermed på, at bandet regner med at genoptage deres aflyste turné i det nye år.


We want to offer our heartfelt thanks and appreciation for everything our brothers in U2 did for us in the aftermath of...

Posted by Eagles Of Death Metal on Monday, 7 December 2015

Efter de tragiske hændelser i Paris, hvor Eagles of Death Metal mistede en af deres merchandise-sælgere, gav bandet et længere interview med det amerikanske magasin Vice. Her var det tydeligt, at hele bandet var dybt ulykkelige over begivenhederne, ligesom de også lovede, at de ville være det første på programmet, når Bataclan engang vil genåbne.

Se videoen af Eagles of Death Metals Bataclan-besøg her:

ANNONCE