Nyhed

AC/DC-trommeslagers retssag er blevet udskudt

Den 60-årige Phil Rudd har fået ny advokat og må derfor blive i New Zealand lidt endnu

AC/DC-trommeslageren Phil Rudd skulle egentlig have været i retten den 10. februar, men dette tidspunkt er nu blevet udskudt til april. Han er anklaget for mordtrusler og besiddelse af metamfetamin og cannabis. Ifølge New Zealand Stuff skyldes ændringen en udskiftning af advokater i sagen. Rudds oprindelige advokat Paul Mabey har trukket sig fra posten og er blevet erstattet af Craig Tuck. "Det er udelukkende en professionel beslutning, vi har truffet," forklarer Mabey. 

I december sidste år udtalte trommeslageren til New Zealands One News: "Jeg vil tilbage og spille med AC/DC og jeg er ligeglad, hvem der bryder sig om det og hvem, der ikke gør. Jeg vil have mit arbejde og ry tilbage". 

I mellemtiden har AC/DC rekrutteret deres tidligere trommeslager Chris Slade, som vil optræde sammen med dem til Grammy Awards den 8. februar. Slade var medlem af gruppen i tidsperioden 1989-1994 og spillede på albummet "The Razor's Edge". Du kan læse mere om sagen her. Du kan se Rudd bag trommerne i denne optræden fra 2009 af klassiskeren "Highway to Hell": 

ANNONCE