Nyhed

Blink-182 er tilbage i øvelokalet

– denne gang uden Tom DeLonge

Punkbandet Blink-182 er for første gang gået i øvelokalet siden guitarist og sanger Tom DeLonges exit fra bandet for godt en uge siden. DeLonge (til venstre på foto) har ellers tidligere meldt ud, at han aldrig har haft i sinde at forlade Blink-182, men efter de seneste stridigheder bandmedlemmerne imellem er dette nu alligevel blevet en realitet.

Nyheden om bandets definitive brud kom frem, da Mark Hoppus (til højre på foto), bassist og sanger i Blink-182, postede dette billede på sin instagram-profil med teksten: "Blink-182 rehearsals".

 

blink-182 rehearsals


A photo posted by Mark Hoppus (@markhoppus) on

Bassist og co-vokalist Mark Hoppus og trommeslager Travis Barker har tidligere beskyldt guitarist og sanger Tom DeLonge for at være "respektløs" og "utaknemmelig", og de to har også tidligere påstået at Tom DeLonge "ikke engang har nosser til at ringe til bandet og sige, at han går ud af bandet, men får sin manager til at sende en mail".

Tom DeLonge har efterfølgende forsvaret sig i denne sag og har offentliggjort et brev på Facebook til sine fans, hvori han forklarer sin side af sagen. I brevet beskriver DeLonge blandt andet, at "jeg er ked af, at I skal bevidne denne barnlighed".


Bandmedlemmernes stridigheder har ikke været til at komme uden om, og nu er det så resulteret i, at Travis Barker og Mark Hoppus har dømt Tom DeLonge ude af Blink-182.

Tom DeLonges rolle i Blink-182 bliver erstattet af Matt Skiba fra Alkaline Trio til bandets kommende show til Musink Tattoo Convention and Music Festival. Det er dog usikkert, om Matt Skiba vil være en permanent afløser for DeLonge, eller om Blink-182 senere vil søge efter en anden afløser, skriver NME.

 


ANNONCE