Nyhed

Elton John giver endnu en dansk sommerkoncert

– og denne gang bliver den forholdsvis intim

Elton John er en hyppig koncertgæst i Danmark, i sidste uge offentliggjorde han en koncert i Tivoli 6. juli, og nu annoncerer han endnu en dansk sommerkoncert. Denne gang i Byparken i Vejle tirsdag den 23. juni klokken 20, hvor han giver en forholdsvis intim Sankt Hans-koncert for 6000 personer.

Med mere end 300 millioner solgte plader er Elton John en af de mest succesfulde soloartister i verden. Han spillede sidste år i november for et udsolgt Forum og vender nu tilbage. Elton John har vundet en lang række priser og har givet over 3500 koncerter gennem sin lange karriere på snart fem årtier. Han fik sit gennembrud i 1970 med sangen "Your Song" fra sit andet, selvbetitlede album, og resten er pophistorie.

Toni Lee Larsen, direktør Vejle Musikteater, udtaler:

"Hele holdet på Vejle Musikteater glæder sig til at invitere Danmark til Skt. Hans-fest med Sir Elton John. Jeg tør godt love, at det bliver årets midsommerkoncert i Danmark for de kun godt 6.000 sommerstemte publikummer, som den lille hyggelige sommergrønne Bypark i Vejle kan rumme. Så i Vejle kommer man helt tæt på Sir Elton John og hans originale band. Han er en af de største nulevende musikstjerner i verden, og har jo været med så længe, og er så stor, at de fleste generationer kan synge med på hitsene."

GAFFAs anmelder Carsten Skov tildelte fire stjerner til Elton Johns seneste danske koncert i Forum i november 2014 under overskriften "Med et bagkatalog af helt urimeligt mange fornemme popsange kan Elton John tillade sig at skue tilbage." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget til den intime midsommerkoncert med Sir Elton John starter lørdag den 7. februar 2015 kl. 10:00 via Vejle Musikteaters hjemmeside. 

Varm op med en koncertoptagelse af "Bennie and the Jets" fra 2014:

ANNONCE