Nyhed

Her er de 10 mest sete musikvideoer på YouTube

YouTube fylder 10 år – vi har fundet de 10 mest sete musikvideoer siden begyndelsen

YouTube fylder 10 år i år, og siden sitet blev lanceret i maj 2005, er det blevet en stadig vigtigere platform for alle typer af filmklip og har spredt sig over hele verden. YouTube har i skrivende stund over en milliard brugere og er tilgængelig i 75 lande og på 61 forskellige sprog.

På grund af YouTubes popularitet er det blevet en vigtig kanal for kunstnere til at nå ud med deres musik og især til at lancere deres musikvideoer. Især på et tidspunkt, hvor musikvideoer bliver et mere og mere sjældent syn på tv. Hvad passer bedre end at fejre dette jubilæum med en liste over de to mest sete musikvideoer siden starten? Nyd listen herunder.

Top 10 over de mest sete musikvideoer på YouTube:

1. PSY – Gangnam Style

"Gangnam Style" spredte sig som en steppebrand, da den blev offentliggjort den 15. juli 2012. Nu har videoen rundet de to milliarder visninger, og selvom den ikke længere spilles så ofte på dansegulvet, er der sandsynligvis mange, som til tider tager et kig på videoen og husker tilbage til den hype, som herskede omkring dansetrinnene. 

2. Justin Bieber – Baby

For omkring fem år siden var et af Justin Biebers største hits "Baby", og det er nok ikke overraskende, at videoen har nået over en milliard visninger, når både hans massive fanskare og en masse haters må have klikket på denne video i årenes løb.

3. LMFAO – Party Rock

Blev ikke set af helt så mange som "Gangnam Style", men var udsat for stor hype, da den kom frem i 2011. Mange har forsøgt at "shuffle" til denne sang, for den blev set over 800 millioner gange.

4. Katy Perry – Dark Horse

Musikvideoen til "Dark Horse" har kun et år på bagen, men videoen er alligevel blevet set over 800 millioner gange.

5. Eminem – Love the Way You Lie ft. Rihanna

Det er svært at tro, at det er fem år siden, at denne sang ofte blev spillet i radioen. Siden lanceringen har videoen fået over 800 millioner visninger. 

6. Katy Perry – Roar

Endnu en forholdsvis ny video fra Katy Perry, som har krydset de 800 millioner visninger. Men videoen er ikke så populær, som efterfølgeren "Dark Horse" blev.

7. Jennifer Lopez – On the Floor ft. Pitbull

Også dette dancehit har nået over 800 millioner visninger, og det kan stadig høres på klubberne.

8. Shakira – Waka Waka (This time for Africa)

Dette var den officielle VM-sang til VM i 2010, og den blev en populær sommer-landeplage, som stadig spilles på klubbernes dansegulve.  

9. PSY – Gentleman

Denne var ikke så populær som sin forgænger, men det er ikke så underligt, at den har haft så mange visninger, da mange måske har været bekymrede over, hvordan efterfølgeren til "Gangnam Style" ville være og har ønsket at tjekke den ud. 

10. Miley Cyrus – Wrecking Ball

Der er ikke mange, som har været i stand til at undgå at tale om Miley Cyrus' musikvideo til "Wrecking Ball". Hun vandt "Video of the Year" sidste år ved MTV Video Music Awards (VMA) med sin musikvideo, som beskriver en meget følelsesladet tid i hendes liv.
 

ANNONCE