Nyhed

Joey Bada$$ protesterer mod politivold i ny musikvideo

I musikvideoen til "Like Me" bliver den ubevæbnede rapper skudt af politiet

Joey Bada$$' nye musikvideo til "Like Me" tilføjer endnu en stemme i debatten om politivold mod sorte amerikanske mænd.

I videoen ender Joey Bada$$ med at blive skudt af politibetjente, selvom han er ubevæbnet og uskyldig. I et nyt interview til websitet Mother Jones siger rapperen, at han protesterer igennem sin musik, og at han med sin nyfundne status har en stemme, som folk lytter til.

I sangen "Like Me" rapper Joey Bada$$ om de hårde odds for sorte mænd mod politiet: 

Cause every time I make a move they be sweatin' me / They want another black man in penitentiary / It's even hard for that man standing next to me / Cause he could catch a bullet that was really meant for me / It's like every step bring me close to destiny / And every breath I get closer to the death of me / I'm just trying to carry out my own legacy / But that place I call home (It ain't lettin' me)

Om videoen til "Like Me" siger rapperen selv: "I videoen bliver denne her temperamentsfulde fyr med en pistol i hånden slået ihjel af politiet. Og jeg, som holder mig væk fra al volden, jeg ender alligevel med at blive involveret som et offer for omstændighederne, eller hvor jeg kommer fra. Jeg beder til, at der er håb. Men selv det faktum, at jeg er nødt til at drømme om det, er foruroligende. Mit budskab er, at det kan ske for os alle."

Se videoen "Like Me" her:

ANNONCE