Nyhed

Musikvideo: Rufus Spencer drager til de varme himmelstrøg

Førstesinglen fra gruppens kommende ep, Where the Wild Wind Blows, indstifter et øjeblikkeligt savn efter sol og sommer

Den københavnske americana-singer/songwriter-gruppe Rufus Spencer står på tærsklen til udgive deres fjerde ep, "Where the Wild Wind Blows", og de har netop udgivet en musikvideo til førstesinglen, "Turn Me On". Se den her forneden. 

Får den grå danske vinter også din sjæl til at længes efter varmere himmelstrøg, kan det anbefales at se "Turn Me On", som om noget emmer af varm sommer. Her er palmer og blåtgrønligt vand. Rufus Ethan Spencers følte vokal fører dig igennem et lyrisk Ryan Adams-inspiret landskab, hvor hjerterne altid står i lys lue. Han er bakket op af brødrene Peter og Lukas Leer, og til sammen får de skabt et rummeligt lydbillede, der indkapsler den svale brise.

"Where the Wild Wind Blows" kommer til at bestå af seks nye sange, der er skrevet i løbet af 2014. For at tilnærme sig og bevare den organiske lyd er de alle indspillet live og analogt uden brug af computere. Pladen har Rufus Spencer selv produceret i TAPF studios med hjælp fra Peter Sloth, samt mixet af Jakob Winter fra Vibe Factory (Mads Langer, Tina Dickow).  

Allerede i 2010 gjorde Rufus Spencer sig bemærket, da de deltog i konkurrencen, Starfighters. I den anledning spillede de på Smukfest, hvor GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand svidt var til stede. Han kvitterede efterfølgende med fire stjerner under overskriften: "Smukke sange, der ikke leflede for publikum."

Se "Turn Me On" her:

ANNONCE