Nyhed

Nu har du mulighed for at deltage i verdens største branchefestival

Er du iværksætter og beskæftiger du dig med lyd i alle afskygninger, har du nu en mulighed for at vinde muligheden for at pitche dine idéer i et internationalt forum

Nu har du mulighed for at vinde et rejsetidskud og taletid på verden største branchefestival SXSW i USA. Netværksorganisationen Danish Sound har indgået et samarbejde Københavns Kommune, Vækstfabrikken Lydens Hus og Gramex, der sammen vil kåre to af de mest lovende lydvirksomheder i København. De vil få mulighed for at deltage i den amerikanske branchefestival, der foregår i Austin, Texas i marts måned den. 13.-22. marts. 

For at deltage kræver det, at du er iværksætter, der beskæftiger dig med lyd. Det kan være alt fra streamingtjenester til guitarpedaler. Du skal derfor have et unikt produkt, som er klar til at blive præsenteret internationalt. Det får vinderne nemlig mulighed for den 13.-17. marts i Texas. Derudover skal du stille op til samtale i perioden den 9.-11. februar og livepitch i Lydens Hus den 12. februar i år. 

Vinderne modtager et rejsetilskud på 15.000 kroner, der dækker omkostningerne forbundet med deres deltagelse på SXSW-festivalen. De får derudover adgang til den eftertragtede Oslo Lounge, som du kan læse mere om her Der bliver dermed rig mulighed for at pitche sine idéer til investorer og samarbejdspartnere i hele verden, og for alvor få kickstartet sit projekt. 

Du skal blot sende en motiveret ansøgning, som du kan finde her. Ansøgningsfristen er søndag den 8. februar, og derefter vil der være samtaler med udvalgte ansøgere. Den endelige vinder vil blive kåret af en fagjury i Lydens Hus torsdag den 12. februar kl. 16.