Nyhed

Tyler, the Creator til Danmark

Odd Future-rapperen gæster landet til foråret

23-årige Tyler Gregory Okonma, bedre kendt som rapperen Tyler, the Creator, giver koncert i Store Vega onsdag den 20. maj.

Tyler, the Creator er medstifter at det alternative californiske hiphop-kollektiv Odd Future og har rappet og produceret sange for stort set alle Odd Future-udgivelser. Tyler står også bag gruppens artwork og merchandise og underskrev i april 2011 en såkaldt joint venture deal for sig selv og sit label Odd Future Records med RED Distribution og Sony Music.

Han udgav efterfølgende i 2013 sit andet studiealbum "Wolf", der blev mødt med generelt positive anmeldelser og debuterede som nummer tre på Billboards top 200. GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr tildelte albummet fire stjerner under overskiften "Spændende og spøjs. Tyler, the Creator er ikke som de andre" og blandt andet følgende ord: "Det er tungt, mørkt, dystert – og livgivende." Læs hele anmeldelsen her. 


Tyler, the Creator er en karismatisk rapper, der sidst besøgte Danmark sammen med Odd Future-slænget i juni 2013, hvor de gav en udsolgt koncert i Vega. Han arbejder pt. på opfølgeren til "Wolf", og der er chance for at få smagsprøver fra albummet til maj.

Billetsalget starter fredag 13. februar kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk.

Varm op med musikvideoen "Tamale":

ANNONCE