Nyhed

11 essentielle 2015-koncerter, der stadig er billetter til

Vi har fundet 11 store koncertoplevelser, du stadig kan købe billet til

Vi er i fuld gang med et nyt år, og traditionen tro kigger vi på, hvad du kan forvente dig af spændende koncerter i det nye år. Vi har i det store koncertudbud fundet 11 essentielle koncerter, du kan glæde dig til – og som er der i skrivende stund stadig er billetter til. Find billetter ved at klikke på bandnavn.

Vegas Udvalgte, Vega, København, 30. januar

Vega er tilbage med upcoming-festivalen, der præsenterer en række danske kunstnere, som spillestedet spår et gennembrud i år. Denne gang drejer det sig om elektropop-sangerinderne Anya, Ena, Kwamie Liv og Mendoza, synthpop-duoen First Hate og rockbandet The Felines. Tidligere har Vegas Udvalgte præsenteret navne som MØ, Ulige Numre og Karl William, som må siges at være brudt solidt igennem efter deres Vegas Udvalgte-optræden, så du kan sagtens forvente at se morgendagens stjerner her.


 

Interpol, Vega, København, 3. februar

I juli 2014 gav Interpol en velanmeldt midnatskoncert på Arena på Roskilde Festival, og kort tid efter annoncerede de en ny koncert i Vega 2. februar. Den koncert blev hurtigt udsolgt, og efterspørgslen på billetter har været så stor, at bandet giver en ekstrakoncert i Vega dagen efter, altså 3. februar. I mellemtiden har bandet udsendt deres femte album, "El Pintor", der byder på en tilbagevenden til den mørke lyd fra gruppens første to album.


Slipknot, Forum, København, 12. februar

I oktober udgav det altid maskebærende metalband Slipknot deres femte album, "5; The Gray Chapter", deres første i seks år og den første uden den afdøde bassist Paul Gray. Slipknot følger albummet op med en Europaturné, der bringer dem til Forum i København 12. februar. GAFFAs anmelder Keld Rud var begejstret for albummet, som han tildelte fem stjerner under overskriften "Dødsens veloplagt gravskrift for afdød bassist".

 

Alt-J, Tap1, København, 19. februar (billedet, få billetter)


Koncerten i Tap1 med plads til 6000 personer er ved at være udsolgt, så nu er det ved at være sidste chance til at købe billet. Den engelske trio alt-J (også kendt som ∆) kommer til deres andet besøg i landet efter en velanmeldt koncert på NorthSide 2013. alt-J spiller en temmelig kompleks blanding af pop, dub, folk, elektronika og rock. Gruppens debutalbum "An Awesome Wave" fra 2012 vandt den engelske Mercury Prize og blev valgt som BBC Radio 6's Album Of The Year og toeren, "This is All Yours" fra 2014, blev kåret som årets tredjebedste internationale album af GAFFAs skribenter, kun overgået af Damon Albarn og Pharrell Williams på første- og andenpladsen. 

 

Usher, Forum, København, 27. februar

Den amerikanske r&b-/soul-sanger Usher kommer til Forum til sit første besøg i Danmark i ti år. Usher besøger 23 byer over hele Europa med sit show "UR Experience" med start den 13. februar. På touren medbringer han norske Nico & Vince som special guests, og de besøger blandt andet Paris, Amsterdam, Dublin, München, Stockholm og altså også København. Usher lover masser af hits fra sin 20 år lange karriere, overraskelser samt smagsprøver fra det kommende ottende studiealbum.

Katy Perry, Jyske Bank Boxen, Herning, 7. marts


Californiske Katy Perry kommer tilbage til Europa i 2015, hvor hun vil besøge 18 lande med sit "Prismatic World Tour" show. Heriblandt Danmark. Katy Perrys tredje og seneste studiealbum er "Prism" fra oktober 2013. Albummet har solgt over seks millioner album verden over og gav hende store hits som "Roar" og "Dark Horse". Katy Perry besøgte senest Danmark på Nibe Festival 2009, hvor GAFFAs anmelder Jan Lambæk Hansen tildelte hende fem stjerner under overskriften "Perry gjorde Den Lille Fede kæmpefed".


 

Ryan Adams, Falconer Salen, København, 9. marts

Den amerikanske sanger, sangskriver og guitarist Ryan Adams udgav i september 2014 sit 14. soloalbum på lige så mange år, og han følger det selvbetitlede album op med en turné, der bringer ham til Falconer Salen i København 9. marts. Denne gang med band.


Royal Blood, Vega, København 22. marts

Royal Blood alias sanger og bassist Mike Kerr og trommeslager Ben Thatcher er med deres minimalistiske lineup blevet kaldt det engelske svar på amerikanske rockgrupper som The White Stripes og The Black Keys. Gruppen har storhittet især i hjemlandet med deres selvbetitlede debutalbum fra 2014, og de gav en solid koncert på NorthSide 2014 – deres dengang første besøg i landet. Nu vender de tilbage med endnu mere liveerfaring.

 

Marilyn Manson, Vega, København, 8. juni (få billetter)


Vega har netop meldt ud, at der er få billetter tilbage til koncerten, så det er med at komme ud af starthullerne, hvis du vil afsted til chokrockeren, som 19. januar udgiver sit niende soloalbum, "The Pale Emperor".

Lady Gaga & Tony Bennett, Tivoli, Plænen, København, 8. juli


I efteråret 2014 udgav de to meget forskellige sangere, Lady Gaga (født 1986) og Tony Bennett (født 1926), albummet "Cheek To Cheek" med fortolkning af jazzklassikere. Albummet strøg direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200 og gjorde dermed 88-årige Tony Bennett til den ældste artist nogensinde på den hitliste, og det var Lady Gagas tredje topplacering på bare tre år. Nu er det interessante makkerpar klar til at indtage Plænen i Tivoli i København onsdag den 8. juli 2015 som en del af Copenhagen Jazz Festival. 

Volbeat, Tusindårsskoven, Odense, 1. august


Volbeat har offentliggjort koncert midt i eventyrlige omgivelser i Tusindårsskoven i Odense – det samme sted som den kommende Tinderbox Festival foregår i juni måned. Det sker i forbindelse med bandets 10 års jubilæum for udgivelsen af debutalbummet "The Strength / The Sound / The Songs". Koncerten bliver bandets eneste i Europa i hele 2015.

 

Året byder også på lovende koncerter med blandt andre Tenacious D, Sting & Paul Simon, Noel Gallagher's High Flying Birds, AC/DC og Patti Smith, men disse koncerter er alle udsolgt.

Find masser af andre spændende koncertoplevelser i GAFFAs koncertkalender GAFFA Live


 

 

 


 

 

ANNONCE