Nyhed

Aarhus-bidrag til international showcase på Spot er fundet

Blandt andre The Boy That Got Away skal spille sammen med bands fra Sverige og Tyskland

Det bliver Astronaut, The Boy That Got Away og Coco Moon, der skal repræsentere den aarhusianske talentmasse på den internationale showcase "Urban Music Network", der finder sted på Spot Festival i år. 

Det danske bidrag er blevet nøje udvalgt af en jury bestående af Nanna Schannong (sanger og musiker i bandet Lowly, som deltog i sidste års showcase), Peter Ramsdal (chefredaktør/GAFFA), John Fogde (talsmand/Northside) og Tom Fjederholt (manager og booker/Fonden Voxhall). De aarhusianske bands kommer til at møde Lùisa, Pool og Wilhelm Tell Me fra Hamburg og Tracy Irve, QNDA og Meadows Ever Bleeding fra Sverige. 

Det aarhusianske produktioncenter, Promus står bag arrangementet i et tæt samarbejde med deres søsternetværk RockCity i Hamburg og UpSweden. Arrangementet løb for første gang af stablen på sidste års Spot Festival og går i al sin enkelthed ud på, at ni bands fra tre forskellige lande og tre forskellige byer sætter hinanden stævne på den aarhusianske spotfestival. 


"Urban Music Network er måske en noget prætentiøs overskrift på projektet. Men ud fra tanken om, at "musikere møder musikere på tværs af grænserne – og sød musik opstår" opstod idéen om at sætte gang i et internationalt netværk, hvor bands fra talentlaget får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer – kort sagt: at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande," udtaler lederen af Promus, Jesper Mardahl.

Danske Lowly, der deltog ved sidste års arrangement, kan nu bryste sig med en pladekontrakt på det engelske label Win-Win og har endvidere udgivet to singler i Japan. 

Arrangementet finder sted på Spot Festival lørdag den 2. maj fra klokken 15-00. Du kan lytte til de aarhusianske bidrag her:



ANNONCE