Nyhed

Hør ny single fra The Prodigy

Det engelske rave-ensemble er klar med anden single fra deres kommende album The Day Is My Enemy

The Prodigy vendte i 2009 massivt tilbage på den internationale elektroniske scene med udgivelsen "Invaders Must Die", hvor de beviste, at raven ingenlunde var en saga blot. Det bragte Essex-gruppen ud på en større turné, hvor de adskillige gange lagde et besøg forbi Danmark. Senest var på Roskilde Festival i 2010, hvor publikum var mødt talstærkt op og enhver med en forkærlighed for 90'ernes rave fik bevist, at storhedstiden er langt fra forbi for det engelske rave-ensemble.

Nu står The Prodigy så klar med ny udgivelse "The Day Is My Enemy", som efterfølger det forholdsvis anmelderroste album fra 2009. Og i den forbindelse udgiver raverne den anden single - efterfølgeren til "Nasty" - og titelnummeret "The Day Is My Enemy", som du kan høre nedenfor.

I forbindelse med deres nye udgivelse har producer og bandmedlem Liam Howlett udtalt, at man her har at gøre med et "meget organisk album. Det er gennemført voldelig energi". Howlett tilføjer, hvordan meget dance-musik i for høj grad bliver lavet efter "en bestemt skabelon", og det er altså noget, The Prodigy forsøger at gøre op med på deres kommende album. Der er altså uden tvivl noget stort og særdeles aggressivt i vente, med sangtitler som "Get Your Fight On", "Rebel Radio" og "Wall Of Death". 

The Prodigy kommende album "The Day Is My Enemy" står til udgivelse den 30. marts, hvilket efterfølges af en række europæiske koncerter.

ANNONCE