Nyhed

Nina Perssons V-tegn provokerer

Er det rettet mod The Hives?

Dagen efter at den svenske Højesteret har stadfæstet dommen i den såkaldte Tambourine-skandale (læs GAFFAs artikel fra i går), bliver Nina Persson beskyldt for at håne The Hives på Instagram. Efter at det blev afgjort, at The Hives nu er tvunget til at betale cirka 24 millioner til Cardigans, herunder sangerinden Nina Persson, lagde denne et billede på Instagram af en kvindehånd, formodentlig hendes egen, der gør V-tegnet – kendt som tegn på sejr.

Dette har provokeret flere af Perssons Instagram-følgere, der mener, at tegnet er udtryk for upassende hoveren. En kommentar lyder: "Det er smagløst, når musikere praler af, at de har besejret andre musikere i retten," og en anden: "Alt dette rammer i sidste ende The Hives' familier og venner ( ...) Jeg føler, at V-tegnet er malplaceret."

Nogle forsvarer dog sangerinden og skriver : "...Efter at The Hives har kastet mudder på The Cardigans, forstår jeg fuldt ud Nina, jeg ville også fejre sejren."


Sangeren selv vil ikke kommentere sagen yderligere, men henviser til bandets officielle erklæring : "Vi er utroligt lettede over endelig at kunne lægge dette bag os. Seks års venten på at få vores aktiver tilbage og Højesterets kendelse var velkommen."

ANNONCE