Nyhed

Tedeschi Trucks Band til Danmark

Stort blues-ensemble gæster Amager Bio til efteråret

Tedeschi Trucks Band, det alsidige bluesband fra Jacksonville, Florida lægger vejen forbi Danmark til efteråret, hvor de gæster Amager Bio i København den 9. november.

Det store 11-mands-kollektiv føres an af ægteparret Susan Tedeschi og Derek Trucks, der hver især har haft vidtspændende solokarrierer, allerede inden de fandt sammen og dannede det store ensemble i Allman Brothers Band og Grateful Dead-ånden. Susan Tedeschi startede med at synge og spille med bands i sin hjemby Boston som 13-årig inden for både roots, soul, blues og gospel, som i tidens løb blandt andet har ført til intet mindre end seks Grammy-nomineringer.

På samme måde er hendes mand, Derek Trucks, også et naturtalent, der blev udnævnt som vidunderbarn, efter at han som ni-årig begyndte at spille guitar på et ganske højt niveau. Da han som 11-årig spillede sit første betalte job, spillede han allerede slideguitar i stil med Duane Allman, som sidenhen førte til, at han da også blev medlem af netop Allman Brothers Band.


Trucks har desuden fortalt, at hans fornavn skulle være inspireret af Eric Claptons Derek And The Dominos, og Trucks har endda også turneret med netop Eric Clapton samt Carlos Santana.

Billetsalget starter fredag den 30. januar kl. 10, og billetter kan findes via GAFFA Live.


ANNONCE