Nyhed

Tom DeLonge forsvarer sig mod angreb fra Blink-182

Blink-182-skandalen ifølge DeLonge: Vi har aldrig rigtig fungeret sammen

Tom DeLonge, sanger og guitarist i punkbandet Blink-182 (til venstre på foto), forsvarer sig nu mod de to andre bandmedlemmers udtalelser om, at han skulle have forladt den selvsamme gruppe på ubestemt tid, med et åbent brev til sine fans på Facebook.

Brevet giver sagen et nyt perspektiv, da Tom DeLonge forklarer sin udlægning af baggrunden for bandmedlemmernes uoverensstemmelse, som ifølge Tom DeLonge selv bunder i ren og skær uenighed om de grundlæggende værdier i det fælles projekt Blink-182.

Tom DeLonge forklarer i det åbne brev, at arbejdet med Blink-182's seneste ep, "Dogs Eating Dogs" fra 2012, var den ultimative test for den populære punktrios fremtid, og især indspilningen var det springende punkt. Alle var fra starten klar på at arbejde 100 procent med indspilningen, men ifølge Tom DeLonge arbejdede han selv i to måneder på indspilningen, mens de to andre bandmedlemmer, Mark Hoppus og Travis Barker, kun arbejdede på indspilningen cirka 11 dage i alt. "På en eller anden måde lykkedes det os at være selvdestruerende", beskriver Tom DeLonge i det åbne brev på sin Facebook-profil. Tom DeLonge fortæller også i sit brev, at trioen aldrig rigtig har fungeret godt sammen.


Læs hele det åbne brev her.

 

"Vores forhold blev forgiftet i går":


Det selvsamme brev, som netop er blevet offentliggjort via Tom DeLonges Facebook-profil, skulle ifølge ham selv være blevet sendt til punkbandets to andre medlemmer, Mark Hoppus og Travis Barker, for knap et år siden, men skulle blot have ført til en massiv diskussion mellem de tre.

Ud fra Mark Hoppus og Travis Barkers synspunkt var Tom DeLonge alt for kontrollerende, men Tom DeLonge forsvarer sig. "I virkeligheden var jeg mest af alt bange for at kaste mig ind i projektet igen. Jeg var bange for endnu en oplevelse, som med indspilningen af den seneste ep", forklarer han.

Tom DeLonge blev forleden beskyldt for at være respektløs og utaknemmelig, og Mark Hoppus og Travis Barkers udtalte, at "han ikke engang har nosser til at ringe til bandet og sige, at han går ud af bandet, men får sin manager til at sende en mail".


Dette modsiger Tom DeLonge nu med det åbne brev på Facebook. "I sidste ende er jeg ked af det hele, ked af det på vores vegne, ked af at I skal bevidne denne barnlighed", fortæller Tom DeLonge.

På trods af alt, der er sket i sagen elsker Tom DeLonge sine bandmedlemmer, som brødre og gamle venner, men beskriver dog også, at "vores forhold blev forgiftet i går", og tilføjer, at det aldrig var meningen, at han ville forlade Blink-182, men at det er svære end nogensinde at fortsætte.

Du kan læse om Mark Hoppus' og Travis Barkers holdning til hele situationen her.


ANNONCE