Nyhed

Video: Fem skudt under Chris Brown-koncert

Brown selv undslap uskadt efter dramatisk skyderi på natklub i San Jose

Fem mennesker blev skudt og såret tidligt søndag morgen amerikansk tid under en Chris Brown optræden på natklubben Fiesta i San Jose, Californien. Efter skyderiet tweetede Brown: "I'm 100" for at fortælle fans, at han slap uskadt fra skyderiet. Den pågældende tweet er dog senere blevet slettet. Det skriver Rolling Stone Magazine.

Du kan se video fra dramaet her forneden.

Chris Brown var i San Jose for at optræde til en fødselsdagsfest arrangeret af hip-hop-radiostationen 106 KMEL fra San Fransicso. Det lokale medie, Mercury News, rapporterer, at da politiet ankom til natklubben, fandt de fire mennesker, der var blevet ramt af pistolskud; en femte såret person meldte sig senere på hospitalet. Detaljer om de såredes tilstande er endnu ikke fuldt kendte, men det vurderes, at samtlige fem ofre overlever. Politiet har tilbageholdt adskillige folk, men endnu ikke arresteret nogen for skyderiet.  

Eftersom at skyderiet udbrød under koncerten er det blevet fanget på video. Som det fremgår af den nedstående mobiltelefonvideo, står adskillige fans og filmer Brown, mens han står på scenen omgivet af sine venner og synger med til et backingtrack. Cirka et minut inde i videoen udbryder et slagsmål blandt publikum som resulterer i adskillige skud bliver affyret. Musikken bliver abrupt afbrudt, og folk falder straks til jorden, før panikken indfinder sig. 

Se videoen her: 

ANNONCE