Nyhed

Video: Seebach sætter fokus på depression

Stjernen samarbejder med landskampagnen En Af Os og Landsforeningen Sind

I sidste uge viste vi Rasmus Seebachs video til nummeret "Tusind Farver" fra hans seneste album, "Ingen Kan Love Dig Imorgen". Historien bag videoen er, at Rasmus Seebach samarbejder med landskampagnen En Af Os og Landsforeningen Sind og Sind Ungdom for at sætte fokus på livet med en psykisk sygdom. Med samarbejdet er målet at sætte et ansigt på diagnosen og samtidigt bryde tabuet om depression.

"I denne tid hvor dagene er mørke, kan man desværre let blive fanget i et dystert tankespind. Derfor synes jeg, det er vigtigt at nå ud med budskabet om, at vi ikke er alene med disse tanker. På en tilfældig dag er der omtrent 150.000 danskere, der er ramt af depression. Jeg har i samarbejde med Landsforeningen Sind og Sind Ungdom samt En Af Os-kampagnen lavet en musikvideo til min sang 'Tusind Farver'. Jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden ud af mørket og minde hinanden om, hvor fantastisk livet kan være", fortæller Rasmus Seebach.

Landskampagnen En Af Os og Landsforeningen Sind og Sind Ungdom har også hjulpet med at finde de statister, som medvirker i musikvideoen "Tusind Farver", og de er alle kampagneambassadører og mennesker, som har eller har haft en psykisk sygdom tæt inde på livet.

"Tusind Farver" er en dybfølt sang om at lukke lyset ind. Det illustreres fint i musikvideoen, der er filmet i sort/hvid på Kongens Nytorv. Langsomt sniger farverne sig ind, mens folk samles om at vende de forskellige flip boxes

Se hele musikvideoen til "Tusind Farver" her:

ANNONCE