Nyhed

Konkurrence: Vind flot AC/DC-bog

Du kan eksklusivt læse første kapitel fra bogen om et af verdens største rockbands her og deltage i GAFFAs konkurrence

Turbine Forlaget har netop udgivet en fyldig og flot biografi af Phil Sutcliffe om AC/DC, der nu har 35 års jernhårde koncerter og indspilninger i ryggen, og den har du mulighed for at vinde her på GAFFA. Du kan deltage i konkurrencen samt eksklusivt læse det første kapitel ved at klikke på de to links her forneden. 

Det store rock'n'roll-tog sænker ikke farten, og AC/DC er atter på en verdensomspændende turné. På bare to timer blev alle billetter til AC/DC-koncerten i Roskilde den 15. juli 2015 udsolgt, som for at bevise, at verdens rocklystne publikum stadig er tændte på at suse ned ad Highway to Hell.

Med "AC/DC: High-Voltage Rock'n'Roll – Den illustrerede historie" tager veteranrockjournalisten Phil Sutcliffe os med på rejsen fra bandets rødder down under til deres seneste turné. Sutcliffe har igennem en mangeårig karriere interviewet en lang række af rockens største navne og tidligere udgivet "Queen: The Ultimate Illustrated History of the Crown Kings of Rock". 

Hans seneste værk er på 244 sider og rigt illustreret med over 400 billeder, løbesedler og koncertplakater fra AC/DCs mange koncerter rundt omkring i verden. Sidst i bogen kan man finde en udvidet diskografi – den hidtil mest omfattende af sin slags.

Foruden selve biografien er bogen fyldt med en række sidehistorier, kommentarer og refleksioner fra en håndfuld AC/DC-eksperter samt rocknavne som Jimmy Page, Steve Vai, Meat Loaf og Joe Elliott fra Def Leppard.

Du kan ekslusivt få en smagsprøve og læse første kapitel her, der fortæller om bandets spæde start.

Og skulle dette vække din interesse, kan du deltage i GAFFAs konkurrence, hvor vi udlodder et eksemplar af den flotte bog, lige her. Konkurrencen slutter mandag den 3. august, klokken 10.00.

ANNONCE