Nyhed

Mads Langer: Tivoli er sommerens højdepunkt

I aften spiller Mads Langer til Fredagsrock i Tivoli. Det er der kommet et fint interview ud af, hvor han fortæller om sit forhold til Tivoli, nyt album og det nye, øgede lydniveau. Se interviewet her.

I aften spiller Mads Langer til Fredagsrock i Tivoli. I den anledning har Tivoli interviewet popstjernen om rutschebaner, nyt album og lydniveauet på Plænen. Se det her forneden.

Ddet bliver en koncert, som er én af årets højdepunkter for den danske popstjerne. "Jeg har spillet rigtig mange steder, men jeg har ikke prøvet at spille i en park, hvor det er så smukt og stemningsfuldt," siger Mads Langer til Tivoli TV.

Næste år udgiver Mads Langer et nyt album, og den er han fuld gang med at arbejde på. Han fortæller: "Jeg er i gang med at lægge sidste hånd på min næste plade, og det er sådan set det, som tiden går med. Jeg skal spille nogle få udvalgte koncerter, hvor Tivoli måske er højdepunktet i løbet af sommeren. Så det er primært sangskrivning og indspilning, hvor jeg pendler mellem USA og Danmark."

Til koncerten har Tivoli fået lov til at skrue op for lyden, og det glæder Mads Langer: "Når man spiller på store scener foran mange mennesker, så kræver det et vist lydniveau for at komme ud og røre folk. Så jeg glæder mig vildt meget til at prøve at spille herinde for første gang, hvor lyden er skruet lidt op. Jeg er ret overbevist om, at det bliver en helt anden oplevelse."

Mads Langer var sidste år album-aktuel med Tim Christensen. Sammen udgav de minialbummet "Side Effects". Det fik fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez. Han skrev: "Samlet set er hele de to herrers håndfuld af fælleskreationer en overbevisende omgang, der byder på det bedste fra hver lejr."

Se Mads Langer her:

ANNONCE