Nyhed

Se de bedste billeder fra Roskilde Festival '15

GAFFAs redaktion har udvalgt fotografernes bedste pletskud fra årets festival

Roskilde Festival 2015 bød på mange enestående koncertoplevelser. GAFFAs fotografer var på pletten, og redaktionen har valgt en række af de bedste skud. Du kan se dem i galleriet ved at klikke på linket her forneden.

Det er særlig energien, redaktionen har baseret sit valg på. Det er for eksempel ikke svært at lade sig blæse bagover af forsanger Niels Brandt, når han udmunder i et kraftskrig under sit bands, The Mind of 99, åbningskoncert på Roskilde Festival. GAFFAs Jan Opstrup Poulsen kvitterede da også med fire stjerner under overskriften:" Opkomlingene tog scenen med energi og selvtillid."

Hvordan ser det ud, når en moderne guitarhelt hengiver sig til hed elskov med sit instrument? Jamen, det giver Matt Bellamy et godt eksempel på under den stadionrockede Muse-koncert på Orange Scene.

Kendrick Lamar var cool og på beatet, Pharell dansede med, Nicki Minaj svingede med sine dansepiger, og hvem får ikke et smil på læben af at se en glædesstrålende Paul McCartney vinke til sit taknemmelige publikum? 


Se alle disse øjeblikke og alle GAFFAs øvrige pletskud her.

ANNONCE