Nyhed

Video: Se rocksanger blive tatoveret på scenen

Ted Poley fra glamrockbandet Danger Danger kom under nålen, mens musikken spillede

Se en fotoserie fra tatoveringen her

Rockmusikere og tatoveringer hænger sammen som sommer og grillpølser (når det ikke lige regner), men det hører dog til sjældenhederne, at rockmusikere lader sig tatovere midt under en koncert. Det var ikke desto mindre det, der skete, da sangeren Ted Poley fra det amerikanske glamrockband Danger Danger gav koncert på Väsby Rock Festival i Stockholm i weekenden. Tatoveringen fandt sted under sangen "Feels Like Love", hvor Poley på under fem minutter fik tatoveret – det svenske flag, såmænd. Se en video af den særegne form for multitasking nedenfor.

Danger Danger blev dannet i Queens, New York i 1987 og udgav deres selvbetitlede debutalbum i 1989. Albummet blev en moderat succes, rummede singlerne "Naughty Naughty" og "Bang Bang" og sendte Danger Danger ud på turnéer som opvarmning for blandt andre KISS, Alice Cooper, Extreme og Warrant. I 1993 blev bandet dog utilfredse med Ted Foley og fyrede ham. Foley reagerede med at sagsøge bandet, hvilket førte til, at deres ellers færdigindspillede tredje album "Cockroach" blev først skrinlagt, så genindspillet med gruppens nye sanger Paul Laine og så igen lagt på hylden. Først i 2001 blev det udsendt som dobbeltalbum med begge sangeres bidrag.


I 2004 blev Ted Foley så atter medlem af Danger Danger, hvis seneste album "Revolve" er fra 2009.

Det er som sagt yderst sjældent at opleve rockmusikere blive tatoveret på scenen, men det er dog sket før. Således blev sanger Billy Graziadei fra Biohazard tatoveret under en koncert i Freiburg i Tyskland i 2012.

Se en fotoserie fra tatoveringen her


Se også Ted Foley komme under nålen i nedenstående video.

ANNONCE