Nyhed

Album genopstår med ti nye programmer

Værterne Ralf Christensen og Kristian Leth tager blandt andet fat på skelsættende albums fra The Jimi Hendrix Experience og Velvet Underground

Radioprogrammet Album genopstår i denne uge. Det er lykkedes værterne Ralf Christensen og Kristian Leth at skrabe mere end 120.000 kroner sammen gennem crowdfunding, hvor begejstrede radiolyttere flittigt har doneret penge til det populære public service-program. Det har finansieret ti nye programmer, der bliver sendt på den digitale radiostation www.thelakeradio.com.

De to radioværter endevender albums, der udgør musikalske milepæle i musikhistorien. De har skabt 30 programmer på P6 Beat, indtil samarbejdet med DR kuldsejlede for nogle år siden. Det fik dog ikke lov at diktere programmets skæbne, der med hjælp fra mere end 350 privatpersoner tog skeen i den anden hånd på crowdfunding-siden Kickstarter. Dermed kan hungrende lyttere nu se frem til endnu en række programmer, der gransker de største værker. De første fem programmer har disse omdrejningspunkter på sendelisten:

Onsdag 10.06 - kl. 20:00 - Velvet Underground: "Velvet Underground & Nico"
Torsdag 11.06 - kl. 20:00 - Laurie Anderson: "Big Science" 
Onsdag 17.06 - kl. 20:00 - Neil Young: "Harvest" 
Onsdag 24.06 - kl. 20:00 - The Jimi Hendrix Experience: "Electric Ladyland"
Torsdag 25.06 - kl. 20:00 - Depeche Mode: 'Violator' (Live på Vallekilde)

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis private aftaler spænder ben for en aften foran radioen. Alle programmer bliver nemlig genudsendt dagen efter kl. 14 og kan derudover downloads som postcast. De næste fem programmer vil blive sendt til efteråret.

ANNONCE