Nyhed

Dave Grohl havde planer om at invitere Paul McCartney på scenen

Eks-Beatlen skulle have indtaget Glastonbury med Foo Fighters

Dave Grohl havde planer om at invitere Paul McCartney på scenen under Foo Fighters' koncert på Glastonbury Festival, skriver NME.

Idéen var at bytte rollerne rundt, efter at Foo Fighters-frontmanden blev inviteret på scenen under McCartneys koncert i O2 i London i sidste måned.

"Jeg fik bare en sms, hvor der stod: "Kom ned til O2 med det samme! Paul går på om 40 minutter," fortæller Dave Grohl om den særlige aften.

"Jeg smed, hvad jeg havde i hænderne og så showet ude fra siden af scenen. Så lige inden ekstranumrene kommer Paul over og siger: "Hvilken sang kommer du ind og spiller?" Jeg sagde bare UHHHHHHH – Jeg havde ingen guitar, jeg havde drukket omkring 17 øl. Så han siger: "OK, du spiller "I Saw Her Standing There." Og så går han tilbage på scenen, og jeg er bare FUCK! Jeg kigger på en af teknikerne, og han rækker mig en guitar og signalerer GO! Det var sådan, det kom i stand," fortæller Grohl.

Foo Fighters har aflyst deres koncert på Glastonbury, da forsangeren har brækket en knogle i anklen, så rolle-legen bliver ikke til noget, hvilket ærgrer Dave Grohl:

"Den her gang skulle det have været mig, der udbrød: "Paul! All My Life! Vi spiller i G. Let's go."

På spørgsmålet, om Kanye West også kunne få plads på scenen, svarer den sygemeldte rockstjerne:

"Helt sikkert! Hvorfor fanden ikke?"

Det bliver Florence And The Machine, som erstatter Foo Fighters på Glastonbury fredag aften.

Se Dave Grohl på scenen med Paul McCartney her:

ANNONCE