Nyhed

Efter Dave Grohls hyldest – nu takker lægen med sang

Ortopædkirurgen Johan Sampson giver nu Grohl den whiskey, han spurgte efter – i musikalsk form

Du har nok allerede hørt historien om Dave Grohls brækkede ben under Foo Fighters koncert i Ullevi i Sverige i fredags? Du har måske også hørt historien om, at ortopædkirurgen Johan Sampson gik med Dave Grohl på scenen og efterfølgende fastholdt rockstjernens ben med sine hænder. En helt er han i denne sammenhæng, og Dave Grohl benyttede lejligheden til at dedikere sangen "My Hero" til ham senere i koncerten. Nu er det Johan Sampsons tur til at give æren tilbage til rocksangeren.

Dave Grohl spurgte efter eget udsagn, om han kunne få noget whiskey efter sit fald. Det var dog ikke noget, lægeholdet ville anbefale, og han fik derfor et nej. Nu har Johan Sampsons band The Rebel Doc's – sådan ét har han nemlig også, læs mere her hos GAFFA Sverige – indspillet en video til Foo Fighters-sangerens ære. Sangen hedder "Whisky" og forhåbelig når den hele vejen til Dave Grohl og forhåbentlig kan han føle sig trøstet af sangen over det brækkede ben.

På YouTube skriver bandet følgende:


"Til Dave Grohl fra den skøre m*****f**ker-læge, som gik op på scenen med dig. Her er en sang fra vores band The Rebel Doc's. Her er din whiskey..."

Se videoen til "Whiskey" her:


ANNONCE