Nyhed

Oplev intimkoncerter på Københavns kanaler

GoBoat står bag konceptet, der giver dig mulighed for at opleve musik på gyngende grund

Nu kan du opleve intimkoncerter fra en vuggende stævn på byens kanaler. Det er GoBoat, der med sine solcelledrevne og miljøvenlige både står bag konceptet, der giver mulighed for at indtage aftens sommersol til tonerne af forskellige kunstnere.

Billetterne koster omkring 300 kroner, hvilket er inklusive picnicbåd, koncert og en kold øl. Man mødes med andre lejede både på vandet til en livekoncert. Hvis man køber en billet, må man gå planken ud og lade sig overraske, da koncertens lokation forbliver en hemmelighed, og omgivelserne skifter fra gang til gang. Den første koncert blev afholdt sidste torsdag og havde Lennart Ginman og Maria Laurette Friis på programmet.

Man kan orientere sig i programmet på GoBoats facebook-side, men foreløbig er følgende navne blevet offentliggjort:


Onsdag den 10. juni: Wangel
Onsdag den 17. juni: Mouritz/Hørselv
Onsdag den 24. juni: Nikolaj Nørlund Solo
Onsdag den 8. juli: Bremer/Mccoy

Alle koncerter bliver afholdt mellem kl. 19.30-22.00, og der vil jævnligt blive føjet nye navne til programmet, der fortsætter sommeren ud. Klem dig ned i matrostrøjen, lad skipperskægget gro og find din billet til intimkoncerterne her. Indtil da kan du få en forsmag på, hvad der venter til aftenens akustiske koncert med Wangel her:


ANNONCE