Nyhed

Premiere: Hør NorthSide-bandet Wolf Alices debutalbum allerede nu

Bandet, der gav koncert i Aarhus i weekenden, holder premiere på My Love is Cool

Det unge, fremadstormende engelske band Wolf Alice gav i lørdags koncert på NorthSide, og næste mandag udgiver de deres debutalbum, "My Love is Cool". Du kan allerede nu høre albummet i sin helhed nedenfor.

Wolf Alice startede ud som et folk-inspireret pop-band, men er med tiden blevet mere rock-orienterede, selvom de har holdt fast i deres folk-rødder. Bandet er blevet sammenlignet med så forskellige navne som Elastica, Hole og The xx. 

På NorthSide uddelte GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum fire stjerner og skrev blandt andet: "Wolf Alice mestrer en sangskrivning, der har enkelhedens dyder, som vi kender dem fra Nirvana, men pakket ind i en mere nutidig britisk indierock-lyd – rigeligt af delay, reverb og tremolo-effekter." Senere konkluderede han: "Med vejret mod sig leverede Wolf Alice en lovende koncert, og de fik roligt publikum med sig, og det var sigende, at flere omkringstående bemærkede, at "det her er sgu godt." For det var sgu godt, det var ny rock, som har lidt flere nuancer end så meget andet gængs radiofyld." 

Hør debutalbummet "My Love is Cool":

ANNONCE