Nyhed

Se Kendrick Lamar invitere fan på scenen for at rappe

Koncertens første udvalgte fan blev ekskorteret ned fra scenen efter et mislykket forsøg

Kendrick Lamar var i lørdags hovednavn på Sweetlife-festivalen i Maryland. I den anledning ønskede han at invitere en fan op på scenen under nummeret "m.A.A.d. City", men der blev ikke ubetinget givet ved dørene, for det krævede, at "du kender hvert eneste fucking ord". Det gik mindre heldigt for aftenens første udvalgte.

NME rapporterer, at den første udvalgte var en ung mand ved navn Jonathan, der krampagtigt forsøge at mumle med på teksten. Det levede dog ikke op til Lamars høje krav, og han blev derfor ekskorteret ned fra scenen kort tid efter. Ifølge Pitchfork er den unge mand både administrerende direktør og medstifter af Sweetgreen, der ikke blot er selskabet bag festivalen, men også Kendrick Lamar-salaten "Beets Don't Kale My Vibe", hvis titel er en vittig omskrivelse af Lamar-nummeret "Bitch Don't Kill My Vibe". Salaten blev langet over disken i den amerikanske salatkædes forretninger en måned forud for Lamars albumudgivelse.

Om det skyldtes, at "m.A.A.d. City"-teksten ikke havde nok grøntsagsreferencer er uvist, men koncertens andet levende indslag var en ung kvinde, der var velbevandret i Lamars tekstunivers, og som ifølge rapperen "killed that shit".

Du kan se begge forsøg her:

ANNONCE