Nyhed

Soleima forvandles til virtuel figur i ny musikvideo

Den danske sangerinde er klar med videoen til singlen My Boi

Den danske sangerinde Sarah Mariegaard har slået sine folder i hiphopkollektivet Flødeklinikken, men går nu sine egne vegne med soloprojektet Soleima. Hendes første single "My Boi" bliver nu præsenteret visuelt i en grafisk musikvideo. 

"Siden jeg startede på Soleima-projektet, har jeg skrevet rigtig mange sange med en masse forskellige producere og sangskrivere fra hele verden. "My Boi" var den allerførste sang, jeg skrev til projektet, og selvom jeg har været mange forskellige steder rent musikalsk siden da, så har "My Boi" stadig en særlig plads i mit hjerte – den repræsenterer starten på denne lange rejse, jeg har været ud på. Det føles helt vildt endelig at kunne udgive min musik. Både virkelig spændende og samtidig skide angstprovokerende! Men sådan skal det nok være. Jeg et netop i gang med at færdiggøre min debut-ep og glæder mig vildt til at vise den til alle folk senere i år," forklarer Mariegaard. 

Musikvideoen er instrueret af Maya SB, der beskriver, hvordan sangen omhandler besættelsen af et andet menneske, som bliver understreget af computergrafik og visuel rodløshed: "Vi synes, at hele idéen om, at man pludselig befinder sig oppe blandt skyerne, uden nogen form for jordforbindelse eller ide om virkeligheden var fed i forhold til dette tema. Soleima er blevet til en virtuel figur og er blevet helt frataget sin menneskelighed og bliver styret som en computerfigur."

Du kan spore dig ind på den musikalske vægtløshed med videoen her:

ANNONCE